2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Több kollégáját is zaklatta Havas Henrik

Nem hosszabbítják meg Havas Henrik december 31-én lejáró szerződését az ATV-nél, miután a csatorna lezárta az ellene indított belső vizsgálatot. A zoom. hu információi szerint a felfüggesztett műsorvezető több kollégáját és közéleti szemelyiséget is zaklatott, amit Baukó Éva is megerősített, akit a botrány kirobbanása óta pánikrohamok gyötörnek.   

A Havas a pályán című műsort már Fiala János vezeti, a szexuális zaklatással vádolt újságíró produkcióit véglegesen levették a képernyőről. A döntés után a Lokál felkereste Havas egyik áldozatát, Baukó Évát, aki elsőként állt a nyilvánosság elé a váddal, miszerint nyolc évvel ezelőtt az ismert tévés több ízben zaklatta és felajánlotta neki, hogy szexuális ellenszolgáltatásért cserébe eltartja a valóságshow-sztárt.


– Úgy gondolom, hogy ezt magának köszönheti Henrik és megérdemli, mert egy arrogáns ember. Ez egy méltó döntés volt a csatorna részéről, ettől függetlenül nem kívántam, hogy kirúgják. Nem ezért álltam ki a nyilvánosság elé, hanem mert fel szerettem volna hívni a figyelmet, hogy vannak olyan emberek, akik visszaélnek a helyzetükkel. Az utóbbi hetekkel kapcsolatban viszont vegyes érzéseim vannak, örülök hogy ekkora sajtónyilvánosságot kapott a  téma, de közben rengetegen támadás ért, sokan mocskolódnak rajtam és tipornak a sárba, volt, aki konkrétan az életemre tört – mondta el Éva.

A Havas ellen folyó vizsgálat lezárása után több médiafelülethez is olyan információk jutottak el, miszerint nemcsak Baukó Évát, Molnár Anikót, Görög Zitát és egy meg nem nevezett üzlettársát zaklatta, hanem még több ismert személyt és munkatársát is, amit Éva is megerősített lapunknak.


– Az egyik barátnőm rokona dolgozik a csatornánál és ő is megerősítette nekem – mint sokan mások –, hogy Havas több munkatársával is illetlenül viselkedett vagy zaklatta őket. Tudom, hogy borzasztó lehet ezeknek a nőknek, engem is rettenetesen megviselt, főleg hogy engem nem csupán Henrik zaklatott, hanem egy másik férfi is korábban. Nehezen tudtam feldolgozni mindezt, és bár öt éve színjózan életet élek, a pánikbetegségemmel még mindig küzdök. Nem sokkal az eset kirobbanása után egyik éjjel rettenetesen rosszul lettem: 150 lett a pulzusom és a poklok poklát éltem meg. Az állapotomtól függetlenül sem tántorodhatok meg, mivel úgy értesültem, Henrik perre készül ellenem. Ha így döntene, állok elébe: bárkinek bebizonyítom az igazamat – fűzte hozzá Éva.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.