2018. október 19., péntek
Nándor

Külföld

Tökönrúgással fenyegette a pimasz nő az utastársát

Különös, rasszista felhangokkal teli vita bontakozott ki a Dartfordból Londonba közlekedő vonaton. Keith Prince, az angol főváros közgyűlésének konzervatív párti tagja összeszólalkozott egyik fekete bőrű utastársával a  a reggelenként mindig zsúfolt elővárosi vonaton. 

A szemtanúk szerint az váltotta ki a gyorsan személyeskedő hangnemben folytatódó vitát, hogy amikor Mr. Prince helyet akart foglalni, a hölgy lába az ülésen volt, és cipőjét hozzádörgölte vasalt nadrágjához.  Miután a férfi felszólította, hogy vegye le a lábát az ülésről, utastársa gyorsan felkapta a vizet. A szóváltás későbbi fordulatait telefonon rögzítették, amely gyorsan felkerült a Dartfordi Vasúti Ingázók Facebook oldalára.


– Te fehér idióta – vágta alkalmi ellenfele fejéhez, és hozzátette, hogy mindjárt pofon vágja. Mr. Prince pedig annyit fűzött hozzá, hogy ismételten csak arra kéri, a lábát az ülés helyett a padlóra tegye, vagy legalább vegye le a cipőjét, ha már ott akarja tartani a lábát. Innentől kezdve egyre inkább eldurvult a párbeszéd, és erről inkább a nő tehetett, aki a későbbiekben azzal fenyegetőzött, hogy tökön rúgja vitapartnerét. A legnyomósabb érve az volt, hogy egy ilyen hülye, fehér idiótának azért nincs felesége, mert senki nem marad meg mellette. Nos, Mr. Prince elárulta, hogy nigériai a felesége, akárcsak nagyhangú utastársa, de nincs teleitatva rasszista  előítéletekkel.

Az indulatok azonban az út további részén már lecsillapodtak, és Londonhoz közeledvén már Mr. Prince csodálatos, joruba származású feleségéről, és annak jó tulajdonságairól fecsegtek nevetgélve. Sőt, a férfi a MailOnline portálon nyilvánosan is elnézést kért utastársaitól a személyeskedésbe fordult indincidens miatt.


– Sajnálom, hogy részt vettem ebben a vitában – mondta a londoni közgyűlés megbecsült tagja. – Ez is egy olyan eset volt, amikor jobb lett volna odébbálni, és csendben maradni. Végül azonban tisztáztuk a nézeteletéréseket, és igazán kellemesen elbeszélgettünk egymással.

A videót IDE kattintva nézheti meg.

 

 (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

Kapcsolódó Cikkek

 • Ősszel is a paradicsomban!

  Ősszel is a paradicsomban!

  A tökéletes esküvő lezárása nem is lehetne más, mint egy csodás nászút. Az ifjú párok előszeretettel választanak egzotikus úticélokat mézesheteik eltöltésére. Romantikus vízparti bungalók, óceánra épült szerelmi fészkek, privát partszakasz, mind-mind hívogatóan csalogatják a friss házasokat a világ minden tájáról, így Magyarországról is.

 • Felborult egy gyerekekkel teli busz, rengeteg sérült!

  Felborult egy gyerekekkel teli busz, rengeteg sérült!

  Felborult egy gyerekekkel teli busz a kelet-csehországi Pardubice közelében csütörtökön, legalább tizen súlyosan, tizenkilencen pedig könnyebben sérültek meg – közölte a CT cseh televízió a mentőszolgálat egyik szóvivőjére hivatkozva.

 • A nap képe: Törésvonal

  A nap képe: Törésvonal

  Több ezer embert kellett kitelepíteni Franciaország városaiból a brutális esőzések miatt. A csatornák már nem tudták elnyelni a pillanatok alatt lezúduló csapadékot, így az özönvízként tarolta le a dél-franciaországi Villalier városát is.