2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Szekszárd

Tolnai fotós a Budapest Fashion Weeken

Nagy álma vált valóra Czakó Balázs fotográfusnak azzal, hogy a Juhász Szilvia által tervezett ruhákon láthatja viszont munkáit. A tolnai fotós és a paksi ruhatervező közös projektjének eredménye a Budapest Fashion Weeken debütált az elmúlt hetekben.

– Juhász Szilvia ruhatervező keresett fel Paksról, akinek felkérése volt a 2017-es őszi Budapest Fashion Weekre. A ruhatervező kilenc ruhát mutathatott be, és ő arra gondolt, hogy mind a kilencet az én tájképeimből kiindulva tervezné meg. Ezért ki is lettek nyomtatva ezek a darabok és ezekhez tervezett ő ruhákat. Női alkalmi ruhákról van szó. Nagyon izgatottak voltunk, mert összesen három hetünk volt arra, hogy összerakjuk ezeket a ruhákat. Szilviának nagyon sok munkája van ebben a kollekcióban, éjjel-nappal azon dolgozott, hogy határidőre elkészüljön az összes darab. Szerintem a ruhák fantasztikusak lettek, nekem pedig régi álmom vált valóra azzal, hogy egy ruhatervező által készített ruhákon láthatom viszont fotós munkáimat. Azt hiszem, elmondhatom, hogy hatalmas sikert arattunk ezzel a kollekcióval, hiszen rögtön a bemutató után a tavaszi bemutatóra is felkérést kaptunk a szervezőktől, hogy oda is vigyünk hasonló darabokat – nyilatkozta Czakó Balázs.


Czakó Balázs már gyerekként érdeklődött a művészetek iránt. Kedvenc témái közé főként a tájfotózás és a viharfotózás tartozik. Imádja a városfotózást, az éjszakai égbolt fényképezését, nagyon szeret koncerteket fotózni és már több mint három éve esküvőket is fényképez.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.