EUR: 332,24 Ft
CHF: 302,52 Ft
2019. október 14., hétfő
Helén

Extra

Törőcsik Mari: Mondjanak értem egy imát

Törőcsik Mari drámai hangú üzenetben kérte a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány dolgozóit: gondoljanak a gyógyulására, és mondjanak érte egy imát.

Törőcsik Mari március óta kisebb megszakításokkal kórházban fekszik, ezért hét év után idén először nem tudott részt venni az alapítvány árverésén. Kárász Róbert könnyeivel küszködve, elcsukló hangon beszélt arról, hogy Szombathelyen meglátogatta a színésznőt, aki üzenetet küldött az árverés vendégeinek: – Annyira szeretnék már elmenni, és ott lenni a kávéházi árverésen. Nem azért nem megyek, mert nem akarok, hanem azért, mert ötödik hete fekszem a Markusovszky kórházban – mondta erőtlen hangon a nemzet színésze. – Azt üzenem a kávéház dolgozóinak, gondoljanak a gyógyulásomra, és mondjanak el értem egy Üdvözlégy Máriát.


Az árverésen feltűnt Bodrogi Gyula is, aki lapunknak elárulta, szorít első felesége, Törőcsik Mari gyógyulásért, és nagyon várja, hogy visszatérjen a színházba.

– Marika már sokkal jobban van, mióta utoljára meglátogattam őt a szombathelyi kórházban – mondta a Lokálnak Bodrogi Gyula. – Ezerszer telefonálok neki, de sajnos nem mindig tudja felvenni, olyankor Jordán Tamás rendezővel beszélek, aki naprakészen tájékoztat az állapotáról. Hogy mit üzenek neki? Gyógyulj meg, Marika! Csak erősen, ahogy szoktad! Sokan várjuk, hogy visszatérj a színházba, meglásd, fogunk mi még egy színpadon játszani.


Az árverésen Charlie is megjelent, aki nemrég elhunyt felesége, Katalin 60 éves mackóját ajánlotta fel az alapítványnak, amelyre Mága Zoltán és Andy Vajna licitált, s végül a producer-kormánybiztos kétmillió forintért vette meg. A zenész sírva mondott köszönetet Vajnának, mint mondta, hálás, hogy méltó helyre kerül a felesége kedvenc mackója.

Meglepődött Kárász Róbert

A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány a fogyatékkal élők társadalmi beilleszkedését támogatja. Idén immár hetedik alkalommal rendeztek árverést a javukra, 16 sztár mackói 25 millió forint értékben kerültek kalapács alá.

– Álmomban sem gondoltam volna, hogy a tavalyi 18 millió forintos rekordot túlszárnyalhatjuk – mondta a Lokálnak Kárász Róbert tévés műsorvezető. – Ez a pénz nagyon jó helyre megy, mert fejleszteni kell a mozinkat, és a kávézónkba a tíz fogyatékkal élő dolgozó mellé szeretnénk felvenni három új munkatársat.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek