2018. október 19., péntek
Nándor

Külföld

Új esélyt kapott az élettől egy kanadai nő

Egy 52 éves kanadai nő miután megtudta, hogy halálos beteg, nem látott más kiutat, mint az öngyilkosság. Mya DeRyan a diagnózisa után közösségi oldalán jelentette be, hogy az óceánba veti magát, majd nem sokkal később egy kompról beugrott a jéghideg vízbe.

A nő szerencséjére egy férfi látta, amint átfordul a hajó korlátján, és azonnal hívta a vízi mentőket. Mya után öt órán keresztül kutattak, majd miután megtalálták a teljesen kihűlt asszonyt, azonnal kórházba szállították. Azon túl, hogy a legtöbb ember két-három óránál tovább nem bírta volna a jeges vízben, kiderült, hogy ráadásul makkegészséges.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ősszel is a paradicsomban!

  Ősszel is a paradicsomban!

  A tökéletes esküvő lezárása nem is lehetne más, mint egy csodás nászút. Az ifjú párok előszeretettel választanak egzotikus úticélokat mézesheteik eltöltésére. Romantikus vízparti bungalók, óceánra épült szerelmi fészkek, privát partszakasz, mind-mind hívogatóan csalogatják a friss házasokat a világ minden tájáról, így Magyarországról is.

 • Felborult egy gyerekekkel teli busz, rengeteg sérült!

  Felborult egy gyerekekkel teli busz, rengeteg sérült!

  Felborult egy gyerekekkel teli busz a kelet-csehországi Pardubice közelében csütörtökön, legalább tizen súlyosan, tizenkilencen pedig könnyebben sérültek meg – közölte a CT cseh televízió a mentőszolgálat egyik szóvivőjére hivatkozva.

 • A nap képe: Törésvonal

  A nap képe: Törésvonal

  Több ezer embert kellett kitelepíteni Franciaország városaiból a brutális esőzések miatt. A csatornák már nem tudták elnyelni a pillanatok alatt lezúduló csapadékot, így az özönvízként tarolta le a dél-franciaországi Villalier városát is.