EUR: 320,78 Ft
CHF: 283,53 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Tuzson: Az ország védelmét nem lehet feladni

Az ország védelmét nem lehet feladni – hangsúlyozta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

Tuzson Bence az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) csütörtöki meghallgatásával kapcsolatban azt mondta, bármekkora is a nyomásgyakorlás, a határkerítés állni fog, mert fontos az, hogy Magyarország meg tudja védeni magát.


“Még akkor is, ha ez a támadás másik irányból, Brüsszel irányából jön, hogy telepítsünk be onnan embereket” – tette hozzá, megjegyezve, hogy a migránsok kötelező betelepítése van most napirenden Brüsszelben.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Megemlékeztek a fővárosi gettó felszabadításáról

  Megemlékeztek a fővárosi gettó felszabadításáról

  Mi, magyarok nem felejthetünk, nem emelkedhetünk a múltunk sötét bűnei, rémtettei fölé; emlékezetünkben kell tartanunk és tudatosítanunk kell a jövő nemzedékét is, hogy egymást tisztelete, segítése és megértése mennyire fontos nemzetünk egységének fenntartásához, virágzásához – jelentette ki a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a budapesti gettó felszabadulásának 74.

 • Az óvoda az oktatás egyik legfontosabb eleme

  Az óvoda az oktatás egyik legfontosabb eleme

  Az óvoda a magyar oktatási rendszer egyik legjobban kifejlődött, legfontosabb eleme – vélekedett az emberi erőforrások minisztere budapesti sajtótájékoztatóján csütörtökön, miután látogatást tett egy XVII.

 • Programcsomag indul fiataloknak a vidéki élet ösztönzésére

  Programcsomag indul fiataloknak a vidéki élet ösztönzésére

  Vidéki élet, fiatalok a vidéken elnevezéssel programcsomagot indít a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (AGRYA), amely 16 millió forintból valósul meg, többek között az Agrárminisztérium (AM) és az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) támogatásával – jelentették be a program szervezői csütörtökön, sajtótájékoztatón, Budapesten.

 • Stabil a kormánypártok támogatottsága

  Stabil a kormánypártok támogatottsága

  A Fidesz-KDNP előnye továbbra is stabil az ellenzéki pártok előtt, az elmúlt időszak tüntetései nem eredményeztek lényegi átrendeződést az erőviszonyokban – derül ki a Századvég friss pártpreferencia-vizsgálatából.