EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Belföld

Tuzson: Az ország védelmét nem lehet feladni

Az ország védelmét nem lehet feladni – hangsúlyozta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

Tuzson Bence az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) csütörtöki meghallgatásával kapcsolatban azt mondta, bármekkora is a nyomásgyakorlás, a határkerítés állni fog, mert fontos az, hogy Magyarország meg tudja védeni magát.


“Még akkor is, ha ez a támadás másik irányból, Brüsszel irányából jön, hogy telepítsünk be onnan embereket” – tette hozzá, megjegyezve, hogy a migránsok kötelező betelepítése van most napirenden Brüsszelben.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedésnek indult a 2017-es visszaesést követően tavaly a főtevékenységként halászatot és halgazdálkodást megjelölő vállalkozások száma, ezzel párhuzamosan a szektor összesített nettó árbevétele is közel 18 milliárd forintra emelkedett, egy évvel korábban 16,82 milliárd forintot tett ki – közölte az Opten céginformációs szolgáltató az MTI-hez pénteken eljuttatott elemzésében.

  • Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    A Magyarország Tortája verseny 2019-es győztesét, a Boldogasszony csipkéjét is meg lehet kóstolni az augusztus 20-ai Szent István-napi ünnepségek kísérőrendezvényén, a Magyar Ízek Utcájában – mondta a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének társelnöke szombaton az M1 aktuális csatornán.