2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Nyíregyháza

Új kutyafuttató a Malomkertben

Kutyafuttatót adtak át a napokban a Malomkertben. Közel 1500 négyzetméteren, körbekerítve, kis és nagy testű kutyák számára kettéosztva áll a kutyások és kedvenceik rendelkezésre az új létesítmény. A kutyafuttatót az önkormányzat hozta létre, több mint hatmillió forintba került.

A közel 1500 négyzetméteres kutyafuttató a Kert közben épült fel. A kisebb és nagyobb testű kutyák számára kettéosztva, padokkal, szemetesekkel látták el a létesítményt. Számos olyan eszköz is megtalálható itt, amellyel akár agilityversenyekre is fel lehet készíteni a négylábúakat.


A malomkerti kutyafuttató 6,2 millió forintba került, amit az önkormányzat saját forrásból teremtett elő. Ezzel együtt már 12 olyan helyszín áll rendelkezésre a megyeszékhelyen, ahol póráz nélkül is biztonságosan lehet kutyázni.

(Fotó: Lokál/Rögtön használatba vették a kutyatulajdonosok a futtatót)

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.