2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Nyíregyháza

Új kutyafuttató a Malomkertben

Kutyafuttatót adtak át a napokban a Malomkertben. Közel 1500 négyzetméteren, körbekerítve, kis és nagy testű kutyák számára kettéosztva áll a kutyások és kedvenceik rendelkezésre az új létesítmény. A kutyafuttatót az önkormányzat hozta létre, több mint hatmillió forintba került.

A közel 1500 négyzetméteres kutyafuttató a Kert közben épült fel. A kisebb és nagyobb testű kutyák számára kettéosztva, padokkal, szemetesekkel látták el a létesítményt. Számos olyan eszköz is megtalálható itt, amellyel akár agilityversenyekre is fel lehet készíteni a négylábúakat.

A malomkerti kutyafuttató 6,2 millió forintba került, amit az önkormányzat saját forrásból teremtett elő. Ezzel együtt már 12 olyan helyszín áll rendelkezésre a megyeszékhelyen, ahol póráz nélkül is biztonságosan lehet kutyázni.

(Fotó: Lokál/Rögtön használatba vették a kutyatulajdonosok a futtatót)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.