EUR: 317,49 Ft
CHF: 279,94 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb IV.kerület

Újpesten még a Mikulás is sportos

Az Újpesti Torna Egylet jégcsarnokát – a kerületi gyerekek nagy örömére – ötödik alkalommal látogatta meg az UTE Mikulása. 1300 újpesti elsős csodálta az UTE korcsolyaszakosztályának közel 40 perces műsorát, benne a Mikulás nagyszerű korcsolyabemutatóját – hiszen A legsportosabb város címet idén ötödszörre is elnyerő Újpesten még a Mikulás is sportos.

A produkció végén a Mikulás krampuszai segítségével kiosztotta a gyerekeknek az UTE mikuláscsomagjait. A Mikulással való rendhagyó találkozón Zsigmond Barna Pál alpolgármester, a jégkorongszakosztály vezetője köszöntötte az iskolásokat, és jelképesen átadta nekik az Újpesti Torna Egylet meglepetésműsorát.

A mikulás is táncra perdült a jégen (fotó:

Dr. Zsigmond Barna Pál alpolgármester, a jégkorong szakosztály vezetője köszöntötte az iskolásokat

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.