EUR: 320,38 Ft
CHF: 283,20 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Újra futkározhat a megcsonkított kutyus – Videó!

Egy bangkoki férfinak teljesen elborult az agya, amikor kutyája, Cola megrágcsálta a cipőjét. A szívtelen gazda a csínyt látva úgy felhúzta magát, hogy a kutya két mellső lábát levágta egy karddal.

Cola végül egy állatmenhelyen kötött ki, ahol Gill Dalley, a szervezet vezetője olyan műlábakat szerzett az ebnek, amilyet a paralimpikonok is használnak. Az ötlet onnan jött, hogy Gill lábait egy vérmérgezésből adódóan amputálni kellett, így ő is csak protézissel tud járni. Cola csúcsminőségű végtagjain egy teljes évig dolgoztak, nem hiába. A kutyus most újra teljes életet él, boldogan futkározik és ugrál, akárcsak egészséges társai.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megemlékeztek a fővárosi gettó felszabadításáról

  Megemlékeztek a fővárosi gettó felszabadításáról

  Mi, magyarok nem felejthetünk, nem emelkedhetünk a múltunk sötét bűnei, rémtettei fölé; emlékezetünkben kell tartanunk és tudatosítanunk kell a jövő nemzedékét is, hogy egymást tisztelete, segítése és megértése mennyire fontos nemzetünk egységének fenntartásához, virágzásához – jelentette ki a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a budapesti gettó felszabadulásának 74.

 • Az óvoda az oktatás egyik legfontosabb eleme

  Az óvoda az oktatás egyik legfontosabb eleme

  Az óvoda a magyar oktatási rendszer egyik legjobban kifejlődött, legfontosabb eleme – vélekedett az emberi erőforrások minisztere budapesti sajtótájékoztatóján csütörtökön, miután látogatást tett egy XVII.

 • Programcsomag indul fiataloknak a vidéki élet ösztönzésére

  Programcsomag indul fiataloknak a vidéki élet ösztönzésére

  Vidéki élet, fiatalok a vidéken elnevezéssel programcsomagot indít a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (AGRYA), amely 16 millió forintból valósul meg, többek között az Agrárminisztérium (AM) és az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) támogatásával – jelentették be a program szervezői csütörtökön, sajtótájékoztatón, Budapesten.