2018. október 16., kedd
Gál

Belföld

Újra futkározhat a megcsonkított kutyus – Videó!

Egy bangkoki férfinak teljesen elborult az agya, amikor kutyája, Cola megrágcsálta a cipőjét. A szívtelen gazda a csínyt látva úgy felhúzta magát, hogy a kutya két mellső lábát levágta egy karddal.

Cola végül egy állatmenhelyen kötött ki, ahol Gill Dalley, a szervezet vezetője olyan műlábakat szerzett az ebnek, amilyet a paralimpikonok is használnak. Az ötlet onnan jött, hogy Gill lábait egy vérmérgezésből adódóan amputálni kellett, így ő is csak protézissel tud járni. Cola csúcsminőségű végtagjain egy teljes évig dolgoztak, nem hiába. A kutyus most újra teljes életet él, boldogan futkározik és ugrál, akárcsak egészséges társai.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fegyvereket foglaltak le Miskolcon

    Fegyvereket foglaltak le Miskolcon

    Engedély nélkül tartott fegyvereket foglalt le a rendőrség Miskolcon – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel kedden.

  • Szavaztak! Elfogadták a Soros-Sargentini jelentést visszautasító határozatot

    Szavaztak! Elfogadták a Soros-Sargentini jelentést visszautasító határozatot

    Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló, a Sargentini-jelentés elleni határozatot, amely arra szólítja fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.