EUR: 324,15 Ft
CHF: 278,55 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Belföld

Újra futkározhat a megcsonkított kutyus – Videó!

Egy bangkoki férfinak teljesen elborult az agya, amikor kutyája, Cola megrágcsálta a cipőjét. A szívtelen gazda a csínyt látva úgy felhúzta magát, hogy a kutya két mellső lábát levágta egy karddal.

Cola végül egy állatmenhelyen kötött ki, ahol Gill Dalley, a szervezet vezetője olyan műlábakat szerzett az ebnek, amilyet a paralimpikonok is használnak. Az ötlet onnan jött, hogy Gill lábait egy vérmérgezésből adódóan amputálni kellett, így ő is csak protézissel tud járni. Cola csúcsminőségű végtagjain egy teljes évig dolgoztak, nem hiába. A kutyus most újra teljes életet él, boldogan futkározik és ugrál, akárcsak egészséges társai.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: Az ellenzék megint Sorost védi

  Fidesz: Az ellenzék megint Sorost védi

  A Fidesz-frakció szóvivője szerint “az ellenzék megint Soros Györgyöt védi”. Halász János az MTI-hez szerda délután eljuttatott közleményében a nemzetbiztonsági bizottság ülése kapcsán elhangzott ellenzéki nyilatkozatokra reagált.

 • Borús, esős lehet a csütörtök

  Borús, esős lehet a csütörtök

  Nagyrészt erősen felhős lesz az ég, de szerdán a délnyugati határvidéken, csütörtökön az Alföldön hosszabb időre is kisüthet a nap.

 • Soltész: Ismét emelkedik a nemzetiségek támogatása

  Soltész: Ismét emelkedik a nemzetiségek támogatása

  A jövő évi költségvetésben is nő a magyarországi nemzetiségek támogatása; az erre a célra fordított összeg a 2010-es kormányváltás óta több mint négyszeresére emelkedik – közölte a Miniszterelnökség egyházi, nemzetiségi kapcsolatokért és az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.