EUR: 323,27 Ft
CHF: 283,05 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Újra megtámadta a kormányt a Magyar Helsinki Bizottság

Ismét támadja a kormányt a nemzeti konzultáció kapcsán a Helsinki Bizottság.

A szervezet százmilliókat kap Sorostól és Brüsszeltől, védi a bevándorlókat és pereskedik.


Pénteken a Kormányzati Tájékoztatási Központ adott ki közleményt, amiben kijelentették, a Kormány továbbra is fellép a betelepítések ellen és ragaszkodik ahhoz, hogy magyarok is elmondhassák erről a véleményüket. A magyarok soha nem látott számban éltek ezzel a lehetőséggel, hiszen több, mint 2,3 millióan vettek részt a konzultációban.

Botrányosnak tartjuk, hogy a Soros György által pénzelt Helsinki Bizottság meg akarja akadályozni, hogy a magyarok elmondják véleményüket a mindannyiunkat érintő bevándorlási tervekről. Beadványuk része annak a politikai nyomásgyakorlásnak, amelynek célja, hogy Magyarország adja fel eddig képviselt álláspontját a migráció ügyében. A Helsinki Bizottság az a szervezet, amely korábban feljelentette Magyarországot, amiért szerintük nem bánt megfelelő módon a bevándorlókkal, és ezzel még pénzt is keresett. Egy olyan szervezetről van szó, amely több száz millió forintot kap külföldről átláthatatlan módon – olvasható a közleményben.


A Magyar Helsinki Bizottság (MHB) egy, az emberi jogok védelmére 1989-ben alapított egyesület. Az MHB-t Kőszeg Ferenc szabad demokrata politikus alapította, de 2007 óta nem ő, hanem két társelnök, Kádár András Kristóf és Pardavi Márta vezeti.

Magyarország súlyos vitában áll az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságával (LIBE) az illegális bevándorlás ügyében, amely meghatározó sorskérdés a kontinens jövője szempontjából – közölte csütörtökön Szijjártó Péter a testület brüsszeli ülésén.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomozást rendelt el az Altus Portfólió Kft. gyanús hitelezési gyakorlata ügyében a Fővárosi Főügyészség. Mint ismeretes: a Magyar Nemzeti Bank augusztusban 15 millió forintos bírságot szabott ki Gyurcsány Ferenc cégére, mert a kft.

  • Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Egymilliárd forintos beruházással épült robotizált tehénistállót adtak át csütörtökön Kocson; az Aranykocsi Zrt. létesítményében az állatok fejését robotok végzik, emellett a takarmányozást, a trágyázást és a többi szükséges műveletet is teljesen automatizálták.