EUR: 322,52 Ft
CHF: 281,54 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb Hódmezővásárhely

Ünnepváró kézműveskedés

December 11. és 15. között kézzel készült apróságokat csinálhattak azok, akik ellátogattak a Németh László Városi Könyvtárba Hódmezővásárhelyen.

Az ünnepek közeledtével mindennap más-más apróságokat készíthettek a gyerekek, így például az egyik délelőtt a Mária Valéria Keresztény Óvoda nagycsoportosai egy karácsonyfára is felakasztható fényképkeretet csináltak. A nagyobb csoportokkal, akik bejelentkeztek, délelőtt, míg délután a szülőkkel vagy külön-külön érkező vendégeket is vártak a könyvtárba.

A közös ajándékkészítéssel a kicsik és nagyok együtt hangolódhattak a karácsonyra

Az évek óta hagyományos ünnepváró foglalkozások kapcsán az a tapasztalat a könyvtárban, hogy a gyerekek általában visszatérnek könyvet kölcsönözni és jobban összeismerkednek az intézménnyel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.