2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Hódmezővásárhely

Ünnepváró kézműveskedés

December 11. és 15. között kézzel készült apróságokat csinálhattak azok, akik ellátogattak a Németh László Városi Könyvtárba Hódmezővásárhelyen.

Az ünnepek közeledtével mindennap más-más apróságokat készíthettek a gyerekek, így például az egyik délelőtt a Mária Valéria Keresztény Óvoda nagycsoportosai egy karácsonyfára is felakasztható fényképkeretet csináltak. A nagyobb csoportokkal, akik bejelentkeztek, délelőtt, míg délután a szülőkkel vagy külön-külön érkező vendégeket is vártak a könyvtárba.

A közös ajándékkészítéssel a kicsik és nagyok együtt hangolódhattak a karácsonyra

Az évek óta hagyományos ünnepváró foglalkozások kapcsán az a tapasztalat a könyvtárban, hogy a gyerekek általában visszatérnek könyvet kölcsönözni és jobban összeismerkednek az intézménnyel.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.