EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Belföld

Válságban a Jobbik! Szégyellik a zaklató Havast

Nyíltan elhatárolódott Havas Henriktől Dúró Dóra. A tévés egy PR-könyvet ír Vona Gáborról.

Novák Előd felesége rövid időn belül kétszer ment neki a pártelnöknek, mivel éppen most jelentette ki azt is, hogy Morvai Krisztinára szükség van a Jobbikban. Az EP-képviselő pont Vona politikája miatt szakított a párttal. A Jobbik elnökének egyre gyengébb a pozíciója, mivel a pártban nagyon sokan nem kérnek a baloldaliaknak és liberálisoknak hízelgő politikából.


Havas Henriktől egyébként is el vagyunk határolódva, tehát Havas Henrik az senki a Jobbikban, nem tudunk az ő cselekedeteiért felelősséget vállalni – mondta Dúró Dóra, a nyíltan antiszemita és közben baloldali fordulatot végrehajtó Jobbik országgyűlési képviselője arra a kérdésre, hogy Baukó Éva valóságshow szereplő zaklatással vádolta meg Havas Henriket, írja az Origo.

A lap emlékeztet arra, hogy Havas Henrik most épp könyvet ír a Jobbik elnökéről, amiben megpróbálja a korábban még tévészékházak lerombolásával fenyegetőző Vonát jobb színben feltüntetni a ballib szavazók előtt. 


Mint arról beszámoltunk, Toroczkai László Jobbik-alelnök és Dúró Dóra országgyűlési képviselő is kiállt a Vona Gábor pártelnököt bíráló Morvai Krisztina EP-képviselő mellett. Eközben a pártban egyre nagyobb az elégedetlenség, sokan már egy Vona elleni puccsról beszélnek.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek