EUR: 322,57 Ft
CHF: 282,67 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Külföld

Viccnek indult, szörnyűség lett a vége

Szörnyű következménye lett egy poénnak szánt ötletnek Arran Waye számára, aki egy spanyolországi fesztiválon döntött úgy, hogy hennából festet magára egy kackiás bajuszt.

A vízvezeték-szerelő azonban álmában sem gondolta volna, hogy a szervezete egyáltalán nem örül a hennatetoválásnak. A férfi testét két órával a festés után hatalmas vörös foltok lepték el. Ezután az orvosok világosították fel a pórul járt fiatalembert, hogy allergiás a hennára, és elképzelhető, hogy egész életében ott marad arcán a csúf rajz.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Mekkzabállak

    A nap képe: Mekkzabállak

    Nem mindennapi pillanatot kapott lencsevégre az 51 éves Burak Senbak, aki marokkói utazása alkalmával botlott bele egy Argánfába, amit szinte teljes terjedelmében elleptek a kecskék.

  • Dicsérték Orbánt az angolok

    Dicsérték Orbánt az angolok

    Az angol Daily Mail című bulvárlap is beszámolt arról, hogy a magyar kormány beszüntette a gender-szakot az egyetemeken. A portál szélsőjobboldalinak nevezi Orbán Viktort és hogy-hogy nem a Soros-egyetem közleményét idézi a kérdésben, viszont az angol kommentelők kiállnak a magyar kormány döntése mellett.