EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Nagykanizsa

Világsztár a kávéházban

Világsztár lépett színpadra a Medgyaszay Ház Retró kávéházi esték című sorozatában. Nicolle Rochelle mostani programjában saját dalai mellett legkedvesebb szerzőitől és előadóitól, így Josephine Bakertől, Billie Holidaytől, Louis Armstrongtól és Judy Garlandtól válogatott szerzeményeket.

Az amerikai énekes, aki számos zenei műfajban, sőt a tánc különféle ágaiban is otthonosan mozog, hétéves kora óta él a rivaldafényben, szerepelt több filmben és sorozatban, egy Josephine Bakerről szóló darab címszereplőjeként bejárta a világot, játszott a Broadwayn, együtteseivel pedig gyakran turnézik Európában is. Mostani magyarországi látogatása alkalmával dzsesszének-mesterkurzust tartott a Zeneakadémián.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.