EUR: 317,37 Ft
CHF: 279,51 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb XXII.kerület

Vízi zene – koncert az uszodában

Koncerttel és szinkronúszó-bemutatóval köszönte meg a Hajós Alfréd Tanuszoda vezetősége a kerületi iskolák és óvodák együttműködését, a kollégák munkáját. Az adventi „vízi zenét” ezúttal is a Budafoki Mozart Ifjúsági Zenekar szolgáltatta.

A koncert után a Budafóka XXII SE szinkronúszóinak bemutatójában gyönyörködhetett a közönség. A lányok egy része Bojsza Orsolya edző vezetésével előző nap vett részt az V. Aquatic-kupán, amelyen Horváth Panni 2. helyet szerzett mini szólóban, a mini csapat – Dávid Lili–Farkas Júlia–Jáky Lili–Wimmer Aliz – pedig aranyérmes lett!


Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.