EUR: 322,18 Ft
CHF: 281,27 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb XXII.kerület

Vízi zene – koncert az uszodában

Koncerttel és szinkronúszó-bemutatóval köszönte meg a Hajós Alfréd Tanuszoda vezetősége a kerületi iskolák és óvodák együttműködését, a kollégák munkáját. Az adventi „vízi zenét” ezúttal is a Budafoki Mozart Ifjúsági Zenekar szolgáltatta.

A koncert után a Budafóka XXII SE szinkronúszóinak bemutatójában gyönyörködhetett a közönség. A lányok egy része Bojsza Orsolya edző vezetésével előző nap vett részt az V. Aquatic-kupán, amelyen Horváth Panni 2. helyet szerzett mini szólóban, a mini csapat – Dávid Lili–Farkas Júlia–Jáky Lili–Wimmer Aliz – pedig aranyérmes lett!


Kapcsolódó Cikkek

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.