EUR: 323,00 Ft
CHF: 283,10 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Külföld

Xbox helyett szegényeknek adta pénzét a kisfiú

A kilencéves Mikah Frye már az ünnepek előtt eldöntötte, hogy idén karácsonykor lemond a hőn áhított játékkonzolról, árából pedig inkább meleg takarókat vásárolt egy hajléktalanokat támogató alapítványnak.

Mikah nagylelkű adományára felfigyelt a Microsoft és a konzol gyártója is, akik gesztusáért egy limitált kiadású Xbox One-nal lepték meg, néhány játékkal fűszerezve. Egyébként a kissrác családja pár évvel ezelőtt olyan helyzetbe került, hogy pár hetet egy menhelyen kellett eltölteniük. Most ez a menhely segít eljuttatni a takarókat a rászorulóknak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiújult Juncker isiásza – Videó!

    Kiújult Juncker isiásza – Videó!

    Ellopta a show-t Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a brüsszeli EU-csúcson: a háromnapos tanácskozás első estéjén ismét dülöngélve üdvözölte politikustársait.

  • Az osztrák kancellár a kötelező menekültkvóták ellen szólalt fel

    Az osztrák kancellár a kötelező menekültkvóták ellen szólalt fel

    Az Európai Uniónak a “kötelező szolidaritás” koncepcióját kellene alkalmaznia, mindegyik tagállamnak hozzá kellene járulnia a migrációs helyzet kezeléséhez, de nem feltétlenül menekültek befogadásával, erről ugyanis nincs konszenzus – emelte ki bennfentes források szerint Sebastian Kurz osztrák kancellár az uniós vezetők csütörtöki brüsszeli csúcstalálkozóján.