EUR: 323,15 Ft
CHF: 277,51 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Külföld

Xbox helyett szegényeknek adta pénzét a kisfiú

A kilencéves Mikah Frye már az ünnepek előtt eldöntötte, hogy idén karácsonykor lemond a hőn áhított játékkonzolról, árából pedig inkább meleg takarókat vásárolt egy hajléktalanokat támogató alapítványnak.

Mikah nagylelkű adományára felfigyelt a Microsoft és a konzol gyártója is, akik gesztusáért egy limitált kiadású Xbox One-nal lepték meg, néhány játékkal fűszerezve. Egyébként a kissrác családja pár évvel ezelőtt olyan helyzetbe került, hogy pár hetet egy menhelyen kellett eltölteniük. Most ez a menhely segít eljuttatni a takarókat a rászorulóknak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elmaradtak a júliusban várt tömegegek a horvát tengerparton

  Elmaradtak a júliusban várt tömegegek a horvát tengerparton

  Elmaradtak a júliusban várt tömegegek a horvát tengerparton: a hónap elejétől 15-ig a vendégéjszakák száma egy százalékkal nőtt, míg belföldi és külföldi vendég száma három százalékkal csökkent a tavalyi azonos időszakhoz viszonyítva – írta a Vecernji List című horvát napilap kedden.

 • Elkezdődött Macedónia uniós csatlakozásának előkészítése

  Elkezdődött Macedónia uniós csatlakozásának előkészítése

  Macedónia és az Európai Unió között a jövő év júniusában kezdődhetnek meg a hivatalos csatlakozási tárgyalások, az előkészítő folyamat pedig már most megkezdődött – jelentette ki Zoran Zaev macedón kormányfő kedden Szkopjéban miután tárgyalást folytatott Johannes Hahn uniós bővítési biztossal.

 • Zuhanórepülésben a Netflix

  Zuhanórepülésben a Netflix

  Miután a vártnál kevésbé nőtt a Magyarországon is jelen lévő amerikai Netflix internetes tartalomszolgáltató felhasználóinak száma a második negyedévben, zuhant a cég árfolyama a New York-i tőzsdén.