EUR: 313,03 Ft
CHF: 267,60 Ft
2018. március 25., vasárnap
Irén, Írisz

Külföld

Zaklatója a nyílt utcán felgyújtott egy nőt

A nyílt utcán felgyújtott egy 25 éves nőt az őt követő férfi Szekunderábád dél-indiai városban. A nő belehalt sérüléseibe.

A tettes feltételezhetően a nő egyik volt kollégája, aki már egy ideje követte őt – közölte a rendőrség pénteken.

A járókelők megpróbáltak segíteni a nőn, akit kórházba szállítottak, végül azonban belehalt sérüléseibe.

A tettes motoron elmenekült, később azonban elfogták. A férfi korábban ugyanannál a cégnél dolgozott, ahol a nő recepciós, ám egy évvel korábban elveszítette a munkáját. Azóta a rendőrség szerint többször zaklatta a nőt és arra kérte, legyen a felesége.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hatalmas lövöldözés Rio de Janeiróban

  Hatalmas lövöldözés Rio de Janeiróban

  Legkevesebb hét ember vesztette életét és számosan megsebesültek szombaton a rendőrséggel kialakult lövöldözésben Brazília legnagyobb nyomornegyedében, a Rio de Janeiróban található Rocinha favelában, miközben a hadsereg mintegy két hónapja átvette a város biztonsági erői feletti ellenőrzést.

 • Ezek nyitnak kaput a rákos sejteknek

  Ezek nyitnak kaput a rákos sejteknek

  A véredényeken keresztül jutnak a rákos sejtek a nyirokcsomókból a vérrendszerbe, ezáltal terjednek el gyorsan a testben – állapították meg osztrák kutatók a Science című szaklapban megjelent tanulmányukban.

 • Margot Robbie Shakespeare-sorozaton dolgozik

  Margot Robbie Shakespeare-sorozaton dolgozik

  Margot Robbie, az Én Tonya Oscar-jelölt színésznője tízrészes Shakespeare-filmsorozaton dolgozik. Az ausztrál produkció női filmes alkotókkal, női szempontból, kortárs környezetbe helyezve adaptálja Shakespeare ismert drámáit – ismertette a deadline.