EUR: 323,12 Ft
CHF: 287,33 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Külföld

Zaklatója a nyílt utcán felgyújtott egy nőt

A nyílt utcán felgyújtott egy 25 éves nőt az őt követő férfi Szekunderábád dél-indiai városban. A nő belehalt sérüléseibe.

A tettes feltételezhetően a nő egyik volt kollégája, aki már egy ideje követte őt – közölte a rendőrség pénteken.

A járókelők megpróbáltak segíteni a nőn, akit kórházba szállítottak, végül azonban belehalt sérüléseibe.

A tettes motoron elmenekült, később azonban elfogták. A férfi korábban ugyanannál a cégnél dolgozott, ahol a nő recepciós, ám egy évvel korábban elveszítette a munkáját. Azóta a rendőrség szerint többször zaklatta a nőt és arra kérte, legyen a felesége.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az ENSZ migrációs csomagja erőltetett politikai nyilatkozat

  Az ENSZ migrációs csomagja erőltetett politikai nyilatkozat

  Az ENSZ migrációs csomagja egy erőltetett politikai nyilatkozat, csak a migráció pozitív oldalát mutatja be, ami csak egyes korszakokban és egyes országokban volt igaz – jelentette ki az Alapjogokért Központ vezető elemzője az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

 • Rekordot állított fel az Aquaman

  Rekordot állított fel az Aquaman

  Az év egyik leggyengébb mozis hétvégéjén is a Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2 végzett az élen, az animációs film 16,1 millió dollárral növelte hazai bevételét, amely így három hét alatt elérte a 161 milliót.

 • Erősebb lehet Merkel utódja

  Erősebb lehet Merkel utódja

  Kíváncsian várják az elemzők, hogy elhagyja-e elődje erősen migránspárti politikáját az Angela Merkel pártelnöki helyére hajszállal megválasztott Annegret Kramp-Karrenbauer. A Nézőpont Intézet ügyvezető igazgatója szerint a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke, politikailag akár erősebb is lehet, mint elődje, aki lényegében a migrációs politikájába bukott bele.