EUR: 311,88 Ft
CHF: 269,96 Ft
2018. február 21., szerda
Eleonóra

Extra

12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es, Két tűz között című filmjének forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer, aki hosszú évtizedeken át dolgozott a színész dublőreként. A színésznő huszonnégy év elteltével, most először mert kiállni a nyilvánosság elé, és egy Facebook-posztban írta le a megrázó esetet. „Ott feküdtem sokkban, nem értve, mi történik, miközben ő hozzám dörgölte magát, egyre hevesebben és gyorsabban. Amikor végzett, azt mondta, vigyázzak a számra” – írta rajongói oldalán Duskhu, aki a Buffy, a vámpírok réme és a Dollhouse című sorozatokkal vált ismertté. És ha mindez nem lenne elég, a színésznő állítása szerint Kramer a másnapi forgatáson – egyfajta fenyegetésként – szándékosan nem ügyelt a testi épségére, aminek következtében több bordája is eltört. A kaszkadőr tagadja a vádakat, a molesztálást és a szándékos testi sértést egyaránt. Ennek ellenére a színésznő szerint Kramernek évek óta nincs munkája, mert több hasonló esetre is fény derült az elmúlt időszakban.

– Eliza Dushku
fotó: Profimedia, Retna UK


Kapcsolódó Cikkek

 • Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi kisebb-nagyobb megszakításokkal immár hét éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk most új szintre érkezett, ugyanis a harmincnyolc éves énekes megkérte szerelme kezét, aki egyelőre kitért a válasz elől.

 • Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki sikeres színésznőként csak ritkán engedheti meg magának, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül hetekre külföldre utazzon. Az új év azonban kikapcsolódással indult, hiszen kedvesével San Pedro szigetére látogattak.

 • Nővére nyomdokaiba lép Lottie Moss

  Nővére nyomdokaiba lép Lottie Moss

  A Berlini Filmfesztiválon mutogatta szexi combjait Kate Moss húga, Lottie Moss. A 20 éves modellért a világ legnagyobb divatházai versengenek, szakértők szerint éveken belül sikeresebb lehet, mint a nővére, ezt leginkább szexi idomainak és szögletes arcának köszönheti.