EUR: 319,09 Ft
CHF: 275,13 Ft
2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es, Két tűz között című filmjének forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer, aki hosszú évtizedeken át dolgozott a színész dublőreként. A színésznő huszonnégy év elteltével, most először mert kiállni a nyilvánosság elé, és egy Facebook-posztban írta le a megrázó esetet. „Ott feküdtem sokkban, nem értve, mi történik, miközben ő hozzám dörgölte magát, egyre hevesebben és gyorsabban. Amikor végzett, azt mondta, vigyázzak a számra” – írta rajongói oldalán Duskhu, aki a Buffy, a vámpírok réme és a Dollhouse című sorozatokkal vált ismertté. És ha mindez nem lenne elég, a színésznő állítása szerint Kramer a másnapi forgatáson – egyfajta fenyegetésként – szándékosan nem ügyelt a testi épségére, aminek következtében több bordája is eltört. A kaszkadőr tagadja a vádakat, a molesztálást és a szándékos testi sértést egyaránt. Ennek ellenére a színésznő szerint Kramernek évek óta nincs munkája, mert több hasonló esetre is fény derült az elmúlt időszakban.

– Eliza Dushku
fotó: Profimedia, Retna UK


Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.