EUR: 321,34 Ft
CHF: 284,55 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es, Két tűz között című filmjének forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer, aki hosszú évtizedeken át dolgozott a színész dublőreként. A színésznő huszonnégy év elteltével, most először mert kiállni a nyilvánosság elé, és egy Facebook-posztban írta le a megrázó esetet. „Ott feküdtem sokkban, nem értve, mi történik, miközben ő hozzám dörgölte magát, egyre hevesebben és gyorsabban. Amikor végzett, azt mondta, vigyázzak a számra” – írta rajongói oldalán Duskhu, aki a Buffy, a vámpírok réme és a Dollhouse című sorozatokkal vált ismertté. És ha mindez nem lenne elég, a színésznő állítása szerint Kramer a másnapi forgatáson – egyfajta fenyegetésként – szándékosan nem ügyelt a testi épségére, aminek következtében több bordája is eltört. A kaszkadőr tagadja a vádakat, a molesztálást és a szándékos testi sértést egyaránt. Ennek ellenére a színésznő szerint Kramernek évek óta nincs munkája, mert több hasonló esetre is fény derült az elmúlt időszakban.

– Eliza Dushku
fotó: Profimedia, Retna UK


Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.