2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Szolnok

2018-ban is a győzelem a cél

Az új év sem hoz változást a szolnoki sportcsapatok életében, hiszen a Dózsánál és az Olajnál is egyértelműen az a cél, hogy minden fronton győzedelmeskedjenek.

Az Olaj már az új évben is tudott ezért tenni, hiszen az év első mérkőzésén szombaton a Pécset látta vendégül. A listavezető kosárlabdacsapat úgy győzött 78-69-re, hogy Kendrick Perry nem játszott, Luksa Andric nem szerzett pontot, Tarik Phillip pedig csupán egyet. Ellenben ott volt a csapatban Strahinja Milosevic, Vojvoda Dávid és Kovács Péter, akik sorrendben 23, 21 és 12 ponttal járultak hozzá az év első győzelméhez. A második pedig a Sopron csarnokában születhet meg vasárnap.


A Dózsa pólósai Montenegróban Bajnokok Ligája csoportmérkőzést játszanak szombaton Fotó: MTI

 

A Dózsa pólósai ugyanakkor idén még nem kóstolhattak bele az éles meccsek ízébe, de ami késik, nem múlik. A világ jelenlegi legjobb vízilabdacsapata a múlt héten kezdte el a felkészülést. Ennek eredményét már szombaton megláthatjuk, hiszen a gárda Montenegróba utazik Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést játszani, a Jadran Herceg Novi otthonába.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.