EUR: 321,95 Ft
CHF: 281,58 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Szolnok

2018-ban is a győzelem a cél

Az új év sem hoz változást a szolnoki sportcsapatok életében, hiszen a Dózsánál és az Olajnál is egyértelműen az a cél, hogy minden fronton győzedelmeskedjenek.

Az Olaj már az új évben is tudott ezért tenni, hiszen az év első mérkőzésén szombaton a Pécset látta vendégül. A listavezető kosárlabdacsapat úgy győzött 78-69-re, hogy Kendrick Perry nem játszott, Luksa Andric nem szerzett pontot, Tarik Phillip pedig csupán egyet. Ellenben ott volt a csapatban Strahinja Milosevic, Vojvoda Dávid és Kovács Péter, akik sorrendben 23, 21 és 12 ponttal járultak hozzá az év első győzelméhez. A második pedig a Sopron csarnokában születhet meg vasárnap.


A Dózsa pólósai Montenegróban Bajnokok Ligája csoportmérkőzést játszanak szombaton Fotó: MTI

 

A Dózsa pólósai ugyanakkor idén még nem kóstolhattak bele az éles meccsek ízébe, de ami késik, nem múlik. A világ jelenlegi legjobb vízilabdacsapata a múlt héten kezdte el a felkészülést. Ennek eredményét már szombaton megláthatjuk, hiszen a gárda Montenegróba utazik Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést játszani, a Jadran Herceg Novi otthonába.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.