2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Kecskemét

30 éves fennállását ünnepli a Bolyai

A Kecskeméti Bolyai János Gimnázium – fennállásának 30 éves évfordulója alkalmából – február 10-én, szombat délután 14 órától közös ünneplésre várja az iskola aulájába mindazokat, akik az elmúlt negyedszázadban az iskola falai között tanultak, illetve pedagógusként dolgoztak.

A találkozó résztvevői a délután folyamán felelevenítik közös emlékeiket, és bepillantást kapnak a Bolyai mai életébe egy nagyszabású iskolatörténeti kiállítás és ünnepi köszöntő műsor keretében.

Iskolatörténeti kiállítás mellett a résztvevők osztály- és évfolyamtársaikkal, egykori tanáraikkal, osztályfőnökeikkel is találkozhatnak

A résztvevők régi fotókon és filmeken kereshetik magukat, és találkozhatnak osztály- és évfolyamtársaikkal, egykori tanáraikkal, osztályfőnökeikkel. A találkozóval kapcsolatos további információk Schnell Ildikó igazgatóhelyettestől kérhetők, a [email protected] email-címen. Ugyancsak nála jelentkezhet az, aki az iskolatörténeti kiállításhoz szeretne valamivel hozzájárulni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.