EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Sport

5 érv, hogy a hétvégét az M4 Sporton szurkolja végig

A nemzeti sportcsatornán a hétvégén is egymást érik az élő közvetítések.

Szombaton már kora délelőtt is érdemes a közmédia sportadójára kapcsolni, ugyanis 7.30-tól Pecatúra magazinnal, később Fradi TV-vel és Golf magazinműsorral is jelentkezik a közmédia sportcsatornája. Az élő közvetítések sora délután négytől indul az M4 Sporton, férfi vízilabda Országos Bajnokság I. ZF-Eger – Racionet Honvéd mérkőzést láthatnak nézőink. Nemzeti Bajnoksággal fokozza a kora estét az M4 Sport, 18.00-tól férfi kosárlabda, Egis Körmend – Kaposvári KK összecsapást láthatnak a nézők, majd női kézilabda érkezik a képernyőre, a K&H liga.: Dunaújváros KKA – GVM Europe Vác rangadóért izgulhatunk.


Vasárnap 15.30-tól ismét K&H női kézilabda, ezúttal azonban az MTK Budapest – Vasas SC csapatokért szurkolhatnak nézőink. 17.45-től az osztrák jégkorongliga (EBEL) mérkőzéssel, a Fehérvár AV19 – Red Bull Salzburg rangadóval jelentkezik az M4 Sport Székesfehérvárról.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek