2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

51 évesen is bomba formában van Halle Berry

Halle Berry 51 évesen is sok fiatalt meghazudtoló formában van. A színésznő két fiú szült, mégis igazi bombázó és erre szereti is emlékeztetni a nyilvánosságot. Legutóbb a SAG-gálán mutatta meg irigylésre méltó alakját, formás kebleit. Az egzotikus szépség mindig is szerette kihangsúlyozni adottságait, de csakis a jó ízlés határain belül, titokzatos, sokat sejtető ruhákban.

Halle Berryről az elmúlt hónapokban felröppent a hír, hogy újra babát vár, de az idei vörös szőnyeges szettjében erre alaposan rácáfolt. A színésznő legutóbbi válása óta semmit nem tudni a magánéletéről, de az biztos, hogy egy ilyen nőt sokan szeretnének maguk mellett tudni.

 Profimedia, Insight Media

Profimedia, Face To Face A

 Profimedia, Planet

Profimedia, Everett

Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.