EUR: 312,96 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Extra

51 évesen is bomba formában van Halle Berry

Halle Berry 51 évesen is sok fiatalt meghazudtoló formában van. A színésznő két fiú szült, mégis igazi bombázó és erre szereti is emlékeztetni a nyilvánosságot. Legutóbb a SAG-gálán mutatta meg irigylésre méltó alakját, formás kebleit. Az egzotikus szépség mindig is szerette kihangsúlyozni adottságait, de csakis a jó ízlés határain belül, titokzatos, sokat sejtető ruhákban.

Halle Berryről az elmúlt hónapokban felröppent a hír, hogy újra babát vár, de az idei vörös szőnyeges szettjében erre alaposan rácáfolt. A színésznő legutóbbi válása óta semmit nem tudni a magánéletéről, de az biztos, hogy egy ilyen nőt sokan szeretnének maguk mellett tudni.

 Profimedia, Insight Media

Profimedia, Face To Face A

 Profimedia, Planet

Profimedia, Everett

Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Harvery Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től, akiknek kiragadott nyilatkozatrészleteivel a producert próbálták kedvezőbb színben feltüntetni ügyvédei az ellene indított csoportos szexuális zaklatási per elejtését kérvényező beadványukban.

 • New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  Exkluzív vetítésen tekinthetik meg az amerikai filmakadémia tagjai Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Oscar-esélyes filmjét vasárnap New Yorkban, a New York-i Balassi Intézet Magyar Kulturális Központ és a Netflix szervezésében – tájékoztatta az MTI-t Janzsó Viktor New York-i konzul.

 • Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Megmutatta terhesség utáni bikinis testét Katherine Heigl. A színésznő az első képet pár héttel, a másodikat egy évvel, az utolsót 14 hónappal kisfia, Joshua születése után készítette, ezzel is szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy gyerekvállalás után is lehet bomba alakja egy anyukának.