2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Veszprém

A Bóbita nyerte az idei oviolimpiát

Péntek délelőtt kilenc veszprémi óvoda közel száz növendéke mérette meg magát a Március 15. utcai csarnokban rendezett oviolimpián.

A közös bemelegítést követően a harmincméteres futószámmal kezdődött a viadal. A tízfős csapatok helyből távolugrásban, kislabdahajításban és egy kétszáz méteres futószámban álltak rajthoz.

Közel száz óvodás mérkőzött meg az idei oviolimpián (fotó: Kovács Bálint)

Az összesített pontversenyt a Bóbita Óvoda nyerte, igen komoly előnnyel (68 pont). A dobogó második fokára, szoros csatában, az Egry úti ovisok állhattak (36 pont), a bronzérmek pedig a Ringató Óvoda növendékeihez kerültek.

Futásban, helyből távolugrásban és kislabda hajításban mutatták meg tudásukat a kicsik (fotó: Kovács Bálint)

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.