EUR: 317,56 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Kecskemét

A Dal 2018: Nem jutottak tovább a kecskemétiek

Mindkét kecskeméti zenekar, a LivingRoom és a Fourtissimo is kiesett A Dal 2018 első válogatóján.

A LivingRoom Kirakat élet című produkciójával 36 pontot, a Fourtissimo Kisnyuszi a kalapban című nótája pedig 33 pontot tudott összegyűjteni a Duna Televízió műsorában. A zsűrié mellett a közönség szavazata is jelentősen befolyásolhatta a végeredményt. A voksokat elméletileg az SMS-szavazás mellett egy ingyenes alkalmazáson keresztül is le lehetett volna adni, azonban a rendszer a negyedik előadó értékelése után lefagyott, így az addigi szavazatok is törlődtek. Ezután csak a SMS-ben leadott szavazatok voltak érvényesek. Ez a technikai hiba szinte biztosan befolyásolta a verseny kimenetelét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.