EUR: 324,14 Ft
CHF: 283,31 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb Kecskemét

A Dal 2018: Nem jutottak tovább a kecskemétiek

Mindkét kecskeméti zenekar, a LivingRoom és a Fourtissimo is kiesett A Dal 2018 első válogatóján.

A LivingRoom Kirakat élet című produkciójával 36 pontot, a Fourtissimo Kisnyuszi a kalapban című nótája pedig 33 pontot tudott összegyűjteni a Duna Televízió műsorában. A zsűrié mellett a közönség szavazata is jelentősen befolyásolhatta a végeredményt. A voksokat elméletileg az SMS-szavazás mellett egy ingyenes alkalmazáson keresztül is le lehetett volna adni, azonban a rendszer a negyedik előadó értékelése után lefagyott, így az addigi szavazatok is törlődtek. Ezután csak a SMS-ben leadott szavazatok voltak érvényesek. Ez a technikai hiba szinte biztosan befolyásolta a verseny kimenetelét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.