EUR: 323,08 Ft
CHF: 286,58 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Miskolc

A DVTK leigazolta a válogatott csapatkapitányát

Az Aluinvent DVTK Miskolc együttesénél folytatja pályafutását Raksányi Krisztina, a magyar női kosárlabda-válogatott csapatkapitánya.

Stefan Svitek vezetőedző a klub honlapjának nyilatkozva hangsúlyozta, az elmúlt napok két új igazolásával – Raksányi mellett korábban Ashleigh Fontenette csatlakozott a kerethez – nagymértékben bővültek a variációs lehetőségei, aminek az eredményességben is tükröződnie kell már a következő mérkőzéseken.


Raksanyi Krisztina az Aluinvent DVTK játékosa – Fotó: dvtk.eu

 „A cél és egyben az én feladatom is az, hogy a Magyar Kupa nyolcas döntőjére és a rájátszásra kialakuljon az a csapatjáték, amivel eredményesen tudjuk felvenni a versenyt bármelyik hazai riválisunk ellen” – tette hozzá a vezetőedző.

Szabó Tamás ügyvezető azt mondta, még egy „kiváló magyar játékossal” zajlanak a tárgyalások. A DVTK jelenleg a hatodik helyen áll az NB I-ben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.