2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Győr

A győri EYOF-ot is méltatták az Év Sportolója Gálán

A múlt héten megtartott országos gálán beszámoltak az elmúlt év kiemelkedő sportsikereiről. Az utánpótlásra gondolva a nemzetközi szinten is elismert győri EYOF-ot is méltatták.

A győri sportélet az Audi ETO KC-nek köszönhetően kapott kiemelkedő elismerést a gálán: a lányok a hagyományos csapatsportok kategóriában első helyezést értek el.


Ám egy ilyen nagyszabású sportrendezvényről nem hiányozhatott a győri EYOF méltatása sem, amelyet július végén rendeztek a városban. A sportesemény rengeteg sportolót, szakembert és érdeklődőt vonzott a kisalföldi megyeszékhelyre.

Nemzetközi szinten is csak elismerést kapott a 2017-es győri EYOF
Fotó: EYOF Győr 2017 – O. Jakócs Péter

Felejthetetlen emlékek, kiemelkedő sportsikerek, tehetségek bemutatkozása és persze magyar sikerek is kísérték a rendezvényt, amelyről azóta is csak jó visszajelzések érkeznek, nemzetközi szinten is.
A gálán kisfilm levetítésével elevenítették fel a legszebb pillanatokat, a hihetetlen számokat és mindazt, ami a résztvevők számára soha nem halványuló szép emlékként él tovább. A győri EYOF méltatásában elhangzott:

” A 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon kiválóan szereplő magyar sportolók közül évek múlva egészen biztosan sokan megjelennek majd az Év Sportolója Gálán, s sokan várományosai lesznek a díjaknak is.”

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.