2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Győr

A győri EYOF-ot is méltatták az Év Sportolója Gálán

A múlt héten megtartott országos gálán beszámoltak az elmúlt év kiemelkedő sportsikereiről. Az utánpótlásra gondolva a nemzetközi szinten is elismert győri EYOF-ot is méltatták.

A győri sportélet az Audi ETO KC-nek köszönhetően kapott kiemelkedő elismerést a gálán: a lányok a hagyományos csapatsportok kategóriában első helyezést értek el.


Ám egy ilyen nagyszabású sportrendezvényről nem hiányozhatott a győri EYOF méltatása sem, amelyet július végén rendeztek a városban. A sportesemény rengeteg sportolót, szakembert és érdeklődőt vonzott a kisalföldi megyeszékhelyre.

Nemzetközi szinten is csak elismerést kapott a 2017-es győri EYOF
Fotó: EYOF Győr 2017 – O. Jakócs Péter

Felejthetetlen emlékek, kiemelkedő sportsikerek, tehetségek bemutatkozása és persze magyar sikerek is kísérték a rendezvényt, amelyről azóta is csak jó visszajelzések érkeznek, nemzetközi szinten is.
A gálán kisfilm levetítésével elevenítették fel a legszebb pillanatokat, a hihetetlen számokat és mindazt, ami a résztvevők számára soha nem halványuló szép emlékként él tovább. A győri EYOF méltatásában elhangzott:

” A 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon kiválóan szereplő magyar sportolók közül évek múlva egészen biztosan sokan megjelennek majd az Év Sportolója Gálán, s sokan várományosai lesznek a díjaknak is.”

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.