EUR: 311,24 Ft
CHF: 264,95 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Belföld

A hajnali köd után még napsütéses hétvégénk is lehet

Többnyire erősen felhős idő várható, majd késő estétől nyugat felől mind nagyobb területen szakadozik, csökken a felhőzet. Hajnalra néhol ködfoltok képződhetnek.

Szombaton a ködfoltok gyors feloszlása után az ország jelentős részén napos, gyengén felhős idő ígérkezik. Egyedül az Északi-középhegység térségében és az Alföld északkeleti tájain marad mindvégig borult, párás, néhol ködös az idő, jelentéktelen szitálás is ott fordulhat elő. A déli, délnyugati szelet élénk, estétől az Észak-Dunántúlon olykor erős lökések kísérik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8 fok között valószínű.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 9 és 16 fok között alakul, de a borult, párás tájakon 5, 7 fok várható.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lerészegezte Gyurcsányt az LMP-s

  Lerészegezte Gyurcsányt az LMP-s

  Lerészegezte a hétvégi ellenzéki megbeszélésen vendéglátóit, vagyis a Demokratikus Koalíció vezetőit, Gyurcsány Ferencet és Molnár Csabát Vágó Gábor, az LMP tárgyalódelegációjának tagja.

 • Meg akarta vesztegetni a jobbikos az LMP-st

  Meg akarta vesztegetni a jobbikos az LMP-st

  Vesztegetési botrányba keveredett a Jobbik egyik vezető tisztségviselője. Az Origo birtokába került hangfelvételen Farkas Gergely, aki a kiskunhalasi egyéni kerületben indul, pénzt ajánlott az LMP-s Midi Melániának, hogy lépjen vissza.

 • Centrumkórház lesz a Heim Pál Gyermekkórház

  Centrumkórház lesz a Heim Pál Gyermekkórház

  Mintegy 26 milliárd forintból újul meg a Heim Pál Gyermekkórház az Egészséges Budapest Program keretében – közölte Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár a létesítményben tartott sajtótájékoztatóján a múlt héten.