2018. október 20., szombat
Vendel

Sport

A Hyundaihoz szerződött Michelisz Norbert

Nem hosszabbította meg az elmúlt szezon végén lejáró szerződését Michelisz Norbert a Hondával, most az is kiderült, hogy a pletykák igaznak bizonyultak, és a magyar autóversenyző valóban a Hyundai és a BRC Racing pilótája lesz. Michelisz az új istállóban egy Hyundai i30 N TCR típusú versenyautóval áll majd rajthoz a világbajnokság helyébe lépő, újonnan alakult FIA túraautó-világkupa (WTCR) 2018-as szezonjában.

– Hasonló érzések kavarognak bennem, mint karrierem elején. Új csapattal, új autóval dolgozom egy új bajnokságban. Ez kihívást jelent, egyben nagyszerű motiváció is. Tavaly is az i30 N TCR-t és a BRC Racing Teamet kellett megverni a győzelmekért, így biztos vagyok benne, hogy idén is a győzelmekért és a bajnoki címért harcolhatunk – nyilatkozta a motorsport.com-nak Michelisz.


MTI Fotó: Máthé Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

  • Veszélyben Mourinho állása

    Veszélyben Mourinho állása

    Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

  • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.