2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Miskolc

A Jobbik hiába riogat

Egy héten belül másodszor mondott valótlant a miskolci Jobbik; Jakab Péter állításával ellentétben nincs veszélyben a miskolci közösségi közlekedés.A következő két hétben 10 új sofőr kezdi meg a munkát, így január végére mindössze öt fővel lesznek kevesebben a tervezettnél. A Jobbik rendre valótlan állításokkal rontja Miskolc jó hírét – írja közleményében a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya.

A jobbikos Jakab élen jár az álhírterjesztésben – Fotó: Facebook

Alig egy hete egy közgyűlési előterjesztést értelmeztek félre a jobbikos képviselők, állításaikat még az Alfahír is korrigálni kényszerült. „Hírportálunk (…) pontatlanul állította, hogy a miskolci közgyűlés százmillió Ft-ot utalt a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Zrt.-be. Az igazság ezzel szemben az, hogy az önkormányzat egy új hulladékkezelő kft.-t alapított a térség településeivel közösen, és ennek törzstőkéjét apportként biztosította” – olvasható a párttal szimpatizáló portál helyreigazításában.


Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.