2019. március 27., szerda
Hajnalka

Egyéb Miskolc

A Jobbik hiába riogat

Egy héten belül másodszor mondott valótlant a miskolci Jobbik; Jakab Péter állításával ellentétben nincs veszélyben a miskolci közösségi közlekedés.A következő két hétben 10 új sofőr kezdi meg a munkát, így január végére mindössze öt fővel lesznek kevesebben a tervezettnél. A Jobbik rendre valótlan állításokkal rontja Miskolc jó hírét – írja közleményében a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya.

A jobbikos Jakab élen jár az álhírterjesztésben – Fotó: Facebook

Alig egy hete egy közgyűlési előterjesztést értelmeztek félre a jobbikos képviselők, állításaikat még az Alfahír is korrigálni kényszerült. „Hírportálunk (…) pontatlanul állította, hogy a miskolci közgyűlés százmillió Ft-ot utalt a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Zrt.-be. Az igazság ezzel szemben az, hogy az önkormányzat egy új hulladékkezelő kft.-t alapított a térség településeivel közösen, és ennek törzstőkéjét apportként biztosította” – olvasható a párttal szimpatizáló portál helyreigazításában.


Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.