EUR: 322,54 Ft
CHF: 281,98 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Miskolc

A Jobbik hiába riogat

Egy héten belül másodszor mondott valótlant a miskolci Jobbik; Jakab Péter állításával ellentétben nincs veszélyben a miskolci közösségi közlekedés.A következő két hétben 10 új sofőr kezdi meg a munkát, így január végére mindössze öt fővel lesznek kevesebben a tervezettnél. A Jobbik rendre valótlan állításokkal rontja Miskolc jó hírét – írja közleményében a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya.

A jobbikos Jakab élen jár az álhírterjesztésben – Fotó: Facebook

Alig egy hete egy közgyűlési előterjesztést értelmeztek félre a jobbikos képviselők, állításaikat még az Alfahír is korrigálni kényszerült. „Hírportálunk (…) pontatlanul állította, hogy a miskolci közgyűlés százmillió Ft-ot utalt a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Zrt.-be. Az igazság ezzel szemben az, hogy az önkormányzat egy új hulladékkezelő kft.-t alapított a térség településeivel közösen, és ennek törzstőkéjét apportként biztosította” – olvasható a párttal szimpatizáló portál helyreigazításában.


Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.