2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb IX.kerület

A kultúra jegyében táncoltak

Évek óta népzene tölti meg minden csütörtökön a Ferencvárosi Művelődési Központot, de az élő zenés táncház mellett kézműves-foglalkozás is várja a gyerekeket a Höcögő Táncházban. Éppen ezért senkit sem lepett meg, hogy az idei Magyar Kultúra Napja rendezvénysorozatba is beillesztették Olasz Györgyöt és csapatát.

Most is, mint mindig, a kézműveskedést zenés táncház követte élő zenével, a jó hangulatról pedig Olasz György és társai gondoskodtak, úgy, hogy a  zenekar egyik tagja körtáncra, népdalok közös éneklésére vagy csak egy kis ugrálásra hívta a kicsiket.


Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.