EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb IX.kerület

A kultúra jegyében táncoltak

Évek óta népzene tölti meg minden csütörtökön a Ferencvárosi Művelődési Központot, de az élő zenés táncház mellett kézműves-foglalkozás is várja a gyerekeket a Höcögő Táncházban. Éppen ezért senkit sem lepett meg, hogy az idei Magyar Kultúra Napja rendezvénysorozatba is beillesztették Olasz Györgyöt és csapatát.

Most is, mint mindig, a kézműveskedést zenés táncház követte élő zenével, a jó hangulatról pedig Olasz György és társai gondoskodtak, úgy, hogy a  zenekar egyik tagja körtáncra, népdalok közös éneklésére vagy csak egy kis ugrálásra hívta a kicsiket.


Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.