EUR: 319,46 Ft
CHF: 282,10 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Ózd

A kultúra kitüntetettjei

Borsodnádasd nyitotta meg a Magyar Kultúra Napja ünnepi programját Ózd térségében.

Riz Gábor országgyűlési képviselő és Kormos Krisztián polgármester köszöntője után a Borsodnádasdi Művelődésért, Kultúráért és Sportért Közalapítvány kuratóriumának döntése alapján ifjúsági kategóriában Kelemen Márton (ózdi Judojo SE), az aktív felnőttek között Sírné Cseh Erzsébet (Jövő Borsodnádasdjáért Egyesület egyik alapítója) és Vékonyné Zombori Katalin (a molnárkalács-hagyományok őrzője), a nyugdíjasok közül Cseh Istvánné (a Rákellenes Liga alapítója) kapták meg a Borsodnádasdi Kultúráért emléklapot. A zenés-irodalmi műsorban a MŰ-vész-HELY szereplői is színpadra léptek (képünkön).

Fotó: Lokál
A Mű-vész-hely produkciója

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.