EUR: 317,54 Ft
CHF: 280,06 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Hódmezővásárhely

A magyar virtus nyert

A magyar vízilabda-válogatott 9-8-ra nyert a spanyol nemzeti csapat ellen a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában.

Az utolsó negyedet 8-7-es vezetéssel kezdtük meg, majd magabiztos játékkal végül 9-8-ra sikerült felülkerekednünk a spanyol csapaton.

A vízilabda világliga-mérkőzés végig szoros volt, ám a végjátékot a magyarok jobban bírták. Már hosszú hetek óta köszörülték a torkukat a vásárhelyi drukkerek, hogy meg tudják mutatni, milyen az igazi szurkolás! A lelátó teljesen megtelt, közel ezren izgulták végig a meccset a helyszínen.

A nyertes mérkőzés végén felcsendült az Ismerős Arcok legismertebb száma, a Nélküled, amit a közönség egy emberként énekelt végig.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.