EUR: 323,15 Ft
CHF: 277,51 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Külföld

A nap képe: Állati hideg van

A stuttgarti Wilhelma állatkert lakóit sem kíméli az időjárás. A dzseládapáviánok úgy próbálnak védekezni a hideg ellen, hogy szorosan összebújnak.

Ezeket a fázós napokat mi is gyakran érzékelhetjük a saját bőrünkön, azonban van egy jó hírünk! Lassan túl vagyunk a kemény cidrin és kicsivel több mint két hónap múlva beköszönt a meteorológiai tavasz. Távolinak tűnik, de hamar eltelik ez az idő.

/Fotó: MTI

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Elmaradtak a júliusban várt tömegegek a horvát tengerparton

  Elmaradtak a júliusban várt tömegegek a horvát tengerparton

  Elmaradtak a júliusban várt tömegegek a horvát tengerparton: a hónap elejétől 15-ig a vendégéjszakák száma egy százalékkal nőtt, míg belföldi és külföldi vendég száma három százalékkal csökkent a tavalyi azonos időszakhoz viszonyítva – írta a Vecernji List című horvát napilap kedden.

 • Elkezdődött Macedónia uniós csatlakozásának előkészítése

  Elkezdődött Macedónia uniós csatlakozásának előkészítése

  Macedónia és az Európai Unió között a jövő év júniusában kezdődhetnek meg a hivatalos csatlakozási tárgyalások, az előkészítő folyamat pedig már most megkezdődött – jelentette ki Zoran Zaev macedón kormányfő kedden Szkopjéban miután tárgyalást folytatott Johannes Hahn uniós bővítési biztossal.

 • Zuhanórepülésben a Netflix

  Zuhanórepülésben a Netflix

  Miután a vártnál kevésbé nőtt a Magyarországon is jelen lévő amerikai Netflix internetes tartalomszolgáltató felhasználóinak száma a második negyedévben, zuhant a cég árfolyama a New York-i tőzsdén.