EUR: 321,25 Ft
CHF: 284,65 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

A nap képe: Jelenés

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is kiosztották a 36. Magyar Sajtófotó Pályázat legjobbjainak járó díjakat. A Magyar Újságírók Országos Szövetsége által meghirdetett versenyre összesen 247 alkotó 2260 pályaművel pályázott, különböző kategóriákban.

Rakó Alex szabadfoglalkozású fotóriporter a Természet és tudomány (egyedi) kategóriában Jelenés című képével zsebelte be az első helyért járó elismerést.

Jelenés /Fotó: Rakó Alex

Kapcsolódó Cikkek

 • Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Szijjártó Pétert külgazdasági és külügyminisztert választotta a Figyelő a 2018-as Év emberének. A lap szerint a díjat azzal érdemelte ki a külügyminiszter, hogy ellentmondást nem tűrő kiállásának köszönhetően jelentősen nőtt Magyarország külpolitikai mozgástere.

 • Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Rekordsebességgel terjednek az interneten azok a fotók és rövid videók, amelyek megörökítették, hogyan szállta meg rendszeresé váló “tettestársával”, Szél Bernadettel az MTVA székházát ismét, de ezúttal közkinccsé tett lyukas zoknijában az ellenzéki performanszok állandó főszereplője, Hadházy Ákos független képviselő.

 • Munkamorál

  Munkamorál

  Nem szaladnék bele ebbe a túlóratörvény pofonba (ajtóba), de azért halkan megjegyzem: nem igazán értem, hogy mi itt a probléma.