EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Ózd

A NAV házhoz megy

NAV Kormányablak nyílt Putnokon, ahol több mint nyolcvan ügycsoportot lehet intézni. Ezzel újabb állami szolgáltatás került közelebb az emberekhez.

2010-ben az új kormány egyértelműen meghatározta a közigazgatás célját, ami az ügyfelek maximális kiszolgálását, az ügyintézés gyorsabbá és hatékonyabbá tételét jelenti. Ennek része volt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyintézésének kiterjesztése a járási székhelyekre. A projekt zárásakor országosan összesen 91 helyszínen lesznek ilyen ügyfélpontok.


Fotó: Lokál
 Közelebb a polgárokhoz – Riz Gábor országgyűlési képviselő (balra) és Tamás Barnabás polgármester tesztelték az irodát

A putnoki kormányablak átadásával Borsod-Abaúj-Zemplén megyében teljessé vált a NAV lefedettsége, vagyis mind a 16 járási székhelyen megtalálhatók az ügyfélszolgálati irodáik, ahol heti három alkalommal intézhetők az adózással kapcsolatos ügyek. A gömöri városban a Bajcsy-Zsilinszky út 2. szám alatt hétfőn, csütörtökön és pénteken várják ügyfeleiket a NAV munkatársai a következő ügyintézési lehetőségekkel: szóbeli tájékoztatás, ügyfélkapu-ügyintézés, beadványok átvétele, adókártya-ügyintézés, egészségügyi szolgáltatási járulékkal kapcsolatos ügyintézés, adószámla-egyeztetés, segítségnyújtás az adózással kapcsolatos nyomtatványok kitöltéséhez, személyi jövedelemadó-bevallások javítása, készpénz-átutalási megbízások kiadása és bankkártyás befizetés.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.