2019. október 18., péntek
Lukács

Extra

A Piramis: Lili az elbukott 88 millióval álmodik

Igazi érzelmi hullámvasútra ülhetett fel a néző a TV2 A Piramis című műsorában a múlt héten, amikor egy anya–lánya páros 88 milliós nyereménytől esett el. A két nő azonban egyáltalán nem csalódott, hiszen hazavittek majd 10 millió forintot, bár Lili a mai napig a játékkal álmodik.

Molnár Lili és édesanyja hihetetlen drámát éltek át A Piramis játékában. Az orvostanhallgató lány minden kérdésre helyesen felelt, és édesanyja is tökéletesen választotta ki a kérdések témaköreit, ráadásul a labdák is olyan szerencsésen potyogtak a nagy összegű rekeszekbe, hogy a műsor végére 88 millió forintnak megfelelő összeg üthette volna a páros markát. Ám amikor Lili ajánlatot kapott A Piramistól – közel tízmillió forintot –, azonnal el is fogadta, ezzel azonban elestek a rekordösszegű nyereménytől.
– Az ember álmodni sem mer annyi pénzről, amennyivel kijöhettünk volna, ha Lili nem fogadja el A Piramis ajánlatát. De ez egy játék, és mi játszani mentünk a műsorba, ahol fantasztikusan éreztük magunkat. Egyetlen röpke pillanatra sem nehezteltem a lányomra, a tízmillió is hatalmas összeg – szögezte le a Lokálnak Gabriella, aki családjával nézte vissza a csütörtök esti adást.


Fotó: TV2

– Lilivel véd- és dacszövetségben hallgattunk a történtekről, amíg adásba nem kerültünk. Úgy éreztem, hogy a szüleimet mindenképpen magam mellett szeretném tudni, miközben a műsort nézik, 80 évesen ekkora izgalom mellett már jobb, ha a közelemben vannak – mondta nevetve Gabriella, aki hozzátette, egyedül édesapja volt az, aki biztosan érezte, hogy Lili miként dönt. – Apukám volt az egyetlen, aki azt mondta, mikor meglátta A Piramis ajánlatát, hogy Lili el fogja fogadni. Számára ez nem volt kérdés – mesélte az asszony. Gabriella hozzátette, lánya, Lili a mai napig álmodik a játékkal. – Szokta nekem mesélni, hogy még mostanában is álmodik róla. Lehet, hogy így dolgozza fel az izgalmakat. Csalóka ez a játék, hiszen hiába állt 88 millió forint a táblán, az még nem volt a miénk, így nem is vesztettünk el semmit. Nyertünk azonban közel tízmilliót.
Anya és lánya egyébként már azt is eldöntötték, hogy az összeg egy részét mire költik. – Lili nagyon szereti a svéd húsgolyót, és az eredeti recept alapján készült ételt is megkóstolná, ezért szeretne eljutni Svédországba. Nekem pedig nagy álmom, hogy a férjemmel elmenjünk a Maldív-szigetekre, így azt is beterveztük már. A pénz fennmaradó része pedig nagyon jó háttér lehet a jövőben.

Fotó: TV2

Kapcsolódó Cikkek