EUR: 325,74 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Külföld

Sorsjegyárus hibája tette milliomossá a nőt

Gyökeresen megváltoztatta a 46 éves Oksana Zaharov életét az a sorsjegyárus, aki Manhattanben egydolláros sorsjegy helyett tízdolláros szelvényt nyomott a kezébe. Oksana egyből kiszúrta, hogy nem azt kapta, amit kért, de nem volt kedve reklamálni, ezért kifizette a kaparóst.

A sorsjegyet hetekig használta könyvjelzőként, mielőtt lekaparta volna. Amikor meglátta az eredményt, nem akart hinni a szemének. Azt hitte, hogy átverés, mivel a papírdarabkán az állt, hogy ötmillió dollárt, több mint 1,2 milliárd forintot nyert. Néhány óra múlva kiderült, hogy a szelvény valódi, semmi átverés nincs a dologban, így Oksana lassan hozzászokhat a milliomosok életéhez.

Kapcsolódó Cikkek

  • A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    Az exobolygókra vadászó Kepler és a fiatal csillagrendszerek infravörös sugárzását vizslató Spitzer űrtávcső egyesített erejével tárta fel egy magyar kutatócsoport a DQ Tau rendszerében zajló fizikai folyamatokat – közölte a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) pénteken az MTI-vel.

  • Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Magánlátogatást tett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Betlehemben, ahol megtekintette a felújítási munkálatokat a Születés templomában, amelyekhez Magyarország 2011-ben – első külföldi államként – és 2018-ban is pénzadománnyal járult hozzá – közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-vel.