EUR: 311,12 Ft
CHF: 265,19 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Külföld

Sorsjegyárus hibája tette milliomossá a nőt

Gyökeresen megváltoztatta a 46 éves Oksana Zaharov életét az a sorsjegyárus, aki Manhattanben egydolláros sorsjegy helyett tízdolláros szelvényt nyomott a kezébe. Oksana egyből kiszúrta, hogy nem azt kapta, amit kért, de nem volt kedve reklamálni, ezért kifizette a kaparóst.

A sorsjegyet hetekig használta könyvjelzőként, mielőtt lekaparta volna. Amikor meglátta az eredményt, nem akart hinni a szemének. Azt hitte, hogy átverés, mivel a papírdarabkán az állt, hogy ötmillió dollárt, több mint 1,2 milliárd forintot nyert. Néhány óra múlva kiderült, hogy a szelvény valódi, semmi átverés nincs a dologban, így Oksana lassan hozzászokhat a milliomosok életéhez.

Kapcsolódó Cikkek

  • Több ezer migráns gyereknek veszett nyoma Svédországban

    Több ezer migráns gyereknek veszett nyoma Svédországban

    Körülbelül 4,5 ezer gyermeknek veszett nyoma az elmúlt négy évben Svédországban, miután a menedékjog iránti kérelmükről elutasító nyilatkozatot kaptak. A gyerekvédelmi ombudsman aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy Svédországban a menekült gyermekek on-line fórumokat használnak a tömeges öngyilkosságok megtervezésére, és nem mindig kapják meg a mentális betegségek iránti igényüket.

  • Három lakást kapott a migráns, mert három felesége volt

    Három lakást kapott a migráns, mert három felesége volt

    Újabb Svédországban élő magyar nyilatkozott az M1-nek a bevándorlókkal kapcsolatos problémákról. Jordáky Béla a nyolcvanas években költözött a skandináv államba, azt mondta: volt olyan bevándorló, aki három lakást is kapott az országban csak azért, mert három felesége van.