2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Szeged

A szegedi rektorjelölt tudásában bízott Larion Zoé

A szegedi születésű szexbomba, Larion Zoé műtétjének részleteiről beszélt a Lokál Extra Szegednek. A szépség elmondta, öt évvel ezelőtt Rovó László, az SZTE Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika tanszékvezető egyetemi tanára cisztát távolított el a nyakáról.

Ekkor a leendő szegedi rektor felhívta a figyelmét az orrsövényferdülésére. Zoé megfogadta, csakis Rovó doktor szikéje alá fekszik be, amennyiben rászánja magát a műtétre. A beavatkozás most megtörtént, így éppen gyógyulófélben van Zoé, aki hozzátette, imádja szülővárosát, szívesen költözne vissza egyszer.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.