EUR: 321,17 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Miskolc

A szurkolók már nagyon várják az új stadiont

Időben elkészül a diósgyőri stadion, már a leendő üzemeltetővel is tárgyalnak. A stadion műszaki átadója február elejére várható, márciusban pedig már itt fogadják a Ferencváros csapatát a piros-fehérek.

Több mint 300 munkás dolgozik a hét minden napján a DVTK új stadionján, ami az épülő Puskás aréna, a Ferencváros és a Debrecen otthona után az ország negyedik legnagyobb ilyen jellegű létesítménye lesz. Az építkezés a terv szerint halad. Sok-sok ezer miskolci szurkoló várja már azt a pillanatot, amikor ezt a gyönyörű stadiont átadják. Azt a stadiont, amely a miskolci sportberuházás legnagyobb fejlesztése.


Már piroslik a DVTK új otthona
Fotó: dvtk.eu

A 13 milliárdos beruházás által egy 15 ezer férőhelyes, az UEFA négyes besorolásába eső stadionja lesz Miskolcnak. Folyamatosan zajlanak az egyeztetések a leendő üzemeltetővel, üzemeltetőkkel is. A diósgyőri stadion műszaki átadását február elejére tűzték ki. Márciusban már itt fogadják a Ferencváros csapatát a piros-fehérek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.