2018. október 24., szerda
Salamon

Egyéb XIX.kerület

A védelmét erősítené a Honvéd

Az OTP Bank Ligában címvédő Budapest Honvéd labdarúgócsapata elsősorban a védelmét szeretné megerősíteni a téli szünetben. Már voltak is változások a keretben.

Hefflet Tibor, Supka Attila és George F. Hemingway is előrelépést vár a bajnoktól (Fotó: Máté Krisztián)

George F. Hemingway tulajdonos a klub múlt heti sajtótájékoztatóján arról számolt be, hogy a kétszeres válogatott Heffler Tibor azért érkezett, hogy a jobb oldali védőposzton versenyhelyzet legyen a sérüléséből felépült George Ikenne-Kinggel. Rajta kívül még egy belső és egy balhátvéd igazolását tervezi a kispesti sportvezető, továbbá ha lesz távozó, akkor egy középpályás érkezését sem zárta ki − foglalta össze az eseményeket a távirati iroda.


− Ha lesz megfelelő ajánlat, eladjuk, de a sajtóban megjelent információkkal ellentétben eddig nem jött ilyen. De nem is akarjuk feltétlenül eladni − mondta a sportvezető az előző szezon gólkirályáról, Eppel Mártonról.

A célokat illetően a régi-új vezetőedző, Supka Attila a nemzetközi szereplés kiharcolását említette. Úgy vélte, a keret alkalmas ennek elérésére.

− Ősszel nem olyan volt a csapat védekezése, mint kellett volna. Ha ezt megoldjuk, szép tavasz állhat előttünk − utalt a Kispesten harmadszor dolgozó szakember arra, hogy 19 forduló alatt 30 gólt kapott a csapat. Hozzátette, el kell telnie két hétnek, hogy lássa, ki milyen állapotban van, de szerinte a játékosok fizikai felkészültségével olyan nagy baj nem lehet egy negyedik helyen álló együttesnél.

Kapcsolódó Cikkek