EUR: 318,72 Ft
CHF: 281,19 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Életmód

Akár szájba is kerülhet a biotisztítószer

Melyik háziasszony ne tudná, milyen nehéz kiválasztani azt a takarítószert, amely a lehető legkevésbé teszi tönkre a bőrt, mégis hatékonyan tisztít. Arról már nem is beszélve, hogy ezt a választást sokszorosan megnehezíti, ha kisgyermek is van a háznál.

Ezekre a problémákra jelenthet megoldást egy magyar fejlesztésű és gyártású termékcsalád, amelynek fő jellemzője a természetesség. A tisztítószerekben megtalálható szuperkoncentrátum kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaz, aminek köszönhetően takarításkor biztosan nem kerül vegyszer az otthonunkba.


A természetes anyagokból készülő tisztítószerrel tényleg gyerekjáték a takarítás FOTÓ CLEANNE

A tisztán növényi alapú koncentrátum antiallergén, így az allergiától, asztmától szenvedők is fellélegezhetnek, hiszen nem kell attól félniük, hogy a tisztítószerek károsak lesznek az egészségükre.

– Amíg várandós voltam a kislányommal, folyamatosan kerestem azokat a termékeket, szolgáltatásokat, amelyeket kismamaként fontosnak tartottam – árulta el a termék egyik megálmodója, Galovtsik Lilla. – Ilyen volt az egészségmegőrzés és a biztonságos babakörnyezet kialakítása. Akkortájt lett a férjemmel közös szerelmünk a Cleanne. Egy egészségtudatos, felelősségteljes anya tudja, milyen veszélyekkel járhat, ha nem megfelelő tisztítószerekkel takarít. Nem mindegy, mit lélegzik be a gyermekünk, mit vesz a szájába, milyen baktériumokkal találkozik a lakásban. A Játéktisztítóval például bátran lefújható a gyermek bármelyik kedvence, utána pedig akár a szájába is veheti, mert a szer egyáltalán nem ártalmas – hangsúlyozta a tisztítószerek forgalmazója.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bővül a MOL Limo-zóna

  Bővül a MOL Limo-zóna

  Ígéretéhez híven bővítette szolgáltatási területét Budapest legnagyobb közösségi autmegosztó szolgáltatása a MOL Limo. A MOL Limo az alig egy évvel ezelőtti indulás után néhány hónappal már 35 ezer felhasználóval dicsekedhetett, akik idén már a főváros 4 további részen élvezhetik a limózást.

 • Óvatosan az új évi absztinenciával!

  Óvatosan az új évi absztinenciával!

  A hosszú tél kritikus az alkoholproblémákkal és más szenvedélybetegséggel küzdők életében, a szakember mégis arra int: az újévi fogadalom miatti leszokás nem hatékőny, a függőknek segítségre van szükségük, akiknek pedig nincs ilyen gondjuk, azoknak fogadalom sem kell, legfeljebb kidobják a maradék piákat otthonról.

 • 5 dolog, amitől idén sem fogsz lefogyni

  5 dolog, amitől idén sem fogsz lefogyni

  Aki az év elején életmódváltásba kezd, és a fogyás szót beírja bármilyen keresőbe, fél perc alatt közel másfél millió találatot kaphat. A számtalan diéta, termék, étrend-kiegészítő és hirdetés között nehéz megtalálni a számunkra legmegfelelőbbet.