2018. február 21., szerda
Eleonóra

Életmód

Akár szájba is kerülhet a biotisztítószer

Melyik háziasszony ne tudná, milyen nehéz kiválasztani azt a takarítószert, amely a lehető legkevésbé teszi tönkre a bőrt, mégis hatékonyan tisztít. Arról már nem is beszélve, hogy ezt a választást sokszorosan megnehezíti, ha kisgyermek is van a háznál.

Ezekre a problémákra jelenthet megoldást egy magyar fejlesztésű és gyártású termékcsalád, amelynek fő jellemzője a természetesség. A tisztítószerekben megtalálható szuperkoncentrátum kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaz, aminek köszönhetően takarításkor biztosan nem kerül vegyszer az otthonunkba.


A természetes anyagokból készülő tisztítószerrel tényleg gyerekjáték a takarítás FOTÓ CLEANNE

A tisztán növényi alapú koncentrátum antiallergén, így az allergiától, asztmától szenvedők is fellélegezhetnek, hiszen nem kell attól félniük, hogy a tisztítószerek károsak lesznek az egészségükre.

– Amíg várandós voltam a kislányommal, folyamatosan kerestem azokat a termékeket, szolgáltatásokat, amelyeket kismamaként fontosnak tartottam – árulta el a termék egyik megálmodója, Galovtsik Lilla. – Ilyen volt az egészségmegőrzés és a biztonságos babakörnyezet kialakítása. Akkortájt lett a férjemmel közös szerelmünk a Cleanne. Egy egészségtudatos, felelősségteljes anya tudja, milyen veszélyekkel járhat, ha nem megfelelő tisztítószerekkel takarít. Nem mindegy, mit lélegzik be a gyermekünk, mit vesz a szájába, milyen baktériumokkal találkozik a lakásban. A Játéktisztítóval például bátran lefújható a gyermek bármelyik kedvence, utána pedig akár a szájába is veheti, mert a szer egyáltalán nem ártalmas – hangsúlyozta a tisztítószerek forgalmazója.

Kapcsolódó Cikkek

 • Torna a várandósság alatt

  Torna a várandósság alatt

  Komplikációmentes várandósság esetén legalább heti három alkalommal 30–45 percet ajánlott mozgással töltenie a kismamának. A sport számos jótékony hatással bír, többek között csökkenti a terhességi diabétesz, a magas vérnyomás és a koraszülés kockázatát, lerövidíti a szülés utáni lábadozási időt, és szülés utáni depresszió is kisebb eséllyel alakul ki.

 • Trendi irodák, jó hangulatú munkahelyek

  Trendi irodák, jó hangulatú munkahelyek

  Átadták az „Év irodája” verseny díjait, 18 kategóriában választottak győzteseket. Többek között egy volt gőzmalomnak és egy villamosremíznek helyet adó épületben kialakított korszerű iroda is elismerésben részesült – számolt be a nonprofit versenyt szervező iroda.

 • Ma jár le a felvételi határideje

  Ma jár le a felvételi határideje

  Idén a középiskolák 63 százaléka kér a jelentkezőktől írásbeli felvételi vizsgát, a többi intézmény az általános iskolai jegyek alapján rangsorolja a felvételizőket.