EUR: 322,74 Ft
CHF: 283,01 Ft
2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Sport

Amavisca: Ronaldónak Madridban van a helye!

Világsztárok fociztak a hagyományos salgótarjáni jótékonysági Gabora-gálán a hétvégén. A Real Madrid-öregfiúkat erősítette az egykori BL-győztes csatár, José Emilio Amavisca és a középhátvéd Francisco Pavón. Előbbivel készített interjút a Lokál.

– Mennyire ismeri napjaink magyar futballjátékosait?


– Nem annyira, mint a régieket – felelte Amavisca, aki jelenleg televíziós szakkommentátor, illetve Santanderben egy futballakadémiát vezet. – Puskás igazi madridi legenda, mindenki ismeri őt, de a maiakról nem nagyon hallani. Ritka vendég a magyar válogatott a világ- és Európa-bajnokságokon, és már nincs is magyar futballista a spanyol bajnokságban sem. De talán később újra feltűnnek a nemzetközi porondon. Szurkolok önöknek, hogy így legyen.

– A jelenlegi Real Madrid sem szerepel korábbi híréhez, nevéhez méltóan. Mit gondol, ennek mi az oka?

– Ezt nagyon sokan szeretnék tudni. Talán azért, mert többen elmentek, például Morata vagy Pepe. A sok sérült miatt is elment néhány meccs, ráadásul Cristiano Ronaldo sincs túl jó formában. Ezek mind számítanak.

– Ha már szóba hozta Ronaldót, ön szerint tényleg elhagyja a Realt?

– Azért mert most nincs csúcsformában, még nem kellene távoznia. Sehol másutt nem lenne olyan jó dolga, mint Madridban – fejezte be a Real egykori csatára, aki természetesen ott van a királyi gárda meccsein.

 

 

Kapcsolódó Cikkek