2018. október 20., szombat
Vendel

Sport

Áprilisban visszatérhet Tyson Fury

A Twitteren jelentette be Tyson Fury korábbi nehézsúlyú bokszvilágbajnok, hogy megpróbálja megszerezni az engedélyt, hogy ismét ringbe léphessen. – Beadom a jelentkezésem az ökölvívó-engedély megszerzésére, és áprilisban a Ring Magazine-övemet fogom megvédeni. Már alig várom, hogy visszatérjek – írta Fury. A bokszoló felfüggesztése tavaly decemberben járt le.

A 29 éves öklöző még veretlen, 25 győzelmet számlál a profik között, azonban 2015 óta nem lépett a szorítóba, mert mentális problémákkal küzdött. Később kiderült, hogy egy ellenőrzés során kokaint találtak a leadott mintájában, a brit profi bokszért felelős szervezet (BBBC) pedig felfüggesztette versenyzési jogát. Fury nem sokkal ezek után egy interjúban bevallotta, hogy mániás depresszióval küzd, ezért fogyaszt alkoholt és kábítószert.

(MTI/EPA/Rolf Vennenbernd)

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Veszélyben Mourinho állása

    Veszélyben Mourinho állása

    Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

  • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.