EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Tatabánya

Aranyeső Mega Tech módra

Újabb eredményes évet zárt a Mega Tech SE. A Bányász Adrián által vezetett egyesületet nemrég Szabó László, a Magyar Muaythai Országos Sportági Szakszövetség főtitkára az ország egyik legeredményesebb klubjának titulálta. Nem véletlenül, hiszen például a tavaly év végi magyar bajnokságon is három aranyérmet szereztek a tatabányai sportolók.

– Három bajnoki címet és ugyanennyi ezüstérmet szereztünk, így a bajnokság legjobb egyesülete lettünk – mondta el Bányász Adrián, a Mega Tech SE vezetőedzője, aki egyben a magyar muaythai-válogatott szövetségi kapitánya is. – Óriási büszkeség ez számomra, ahogy az is, hogy mindemellett az ökölvívóversenyeken is sikeresek a tanítványaink. Itt köszönetet kell mondanom Varga Miklós kollégámnak is, aki rengeteget segít a felkészítésben. A tavalyi évünk fantasztikusan sikerült, végig kiválóan dolgoztak a fiúk és a lányok, és saját rendezésű versenyünk, a Mega Tech Kupa a visszajelzések alapján ismét az év egyik legszínvonalasabb gálája lett.


Tóth Enikő junior korú versenyzőként nyert aranyérmet a felnőtt magyar bajnokságon, jelezve, ő a jövő egyik nagy ígérete.

– Adrián úgy gondolta, hogy megpróbálhatjuk a felnőttmezőnyt, és szerencsére igaza lett – hangsúlyozta a 16 évesen magyar bajnoki címet szerző sportoló. „Remélem, idén is folytatni tudom ezt a sorozatot, igyekszem rengeteget dolgozni, hogy elérjem a céljaimat.


A Mega Tech színeit a válogatottban is többen képviselik. Közülük Herceg Alex Valentin és Horváth János is bajnoki címet szerzett november végén – előbbi néhány hónapos kihagyás után tért vissza a versenyen, utóbbi pedig első magyar bajnokságán állhatott a dobogó legfelső fokára. A nemzeti csapat tagjaira idén több kihívás is vár – a legkomolyabb ezek közül a mexikói világbajnokság lehet.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.