EUR: 323,05 Ft
CHF: 286,52 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Békéscsaba

Átfutottak az új évbe

Az elmúlt év utolsó napján 30. alkalommal rendezték meg a Szilveszteri Futógálát Békéscsabán. A jelentős évfordulót egy különleges kategóriával, a Harmincasok futamával is megünnepelték a szervezők, természetesen a korábbi, már klasszikusnak számító kategóriák szintén szerepeltek a versenyen.

Czeglédi Katalin, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club marketingvezetője szerint ez az év legvidámabb sporteseménye, ahol vannak félmeztelenül, jelmezben vagy éppen a kutyájukkal futó indulók is. Nem mellesleg itt a kor sem jelent akadályt, hiszen például a 60 év felettieket is szeretettel várják a rendezvényen minden évben. És bár a jókedv az elsődleges szempont, az azért látszik a versenyzőkön, hogy nagyon szeretnének nyerni – a lelkes amatőrök ugyanúgy, mint az igazolt sportolók.

Fotó: BEOL
30. alkalommal zajlott le a Szilveszteri Futógála

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.