2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Extra

Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

Huszonötödik előadásához érkezett a Stephen King horrorregényéből készült, Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével folyó előadások alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt vérét is adta a sikerért.

forrás: facebook/tortura

– Huszonötször tíz lila foltot gyűjtöttem össze az előadások alatt, ha Atti csak egy picit erősebben fog meg valamelyik jelenetben, annak már nyoma van. A legsúlyosabb sérülésem egy üveg injekciós tűvel kapcsolatos, ugyanis az egyik jelenetben elpattant, amikor kivettem a szekrényből, és miközben egyet zsebre tettem, belevágtam a saját hüvelykujjamba. Többször kellett még használnom ezt a kezemet, minden ujjhajlításnál dőlt belőle a vér. Atti meg is jegyezte, milyen szép volt a művér, mire közöltem vele, hogy a sajátom volt – mesélte Andrea, aki olyan átéléssel alakítja a pszichopata ápolónőt, hogy még a saját nővére is a vesztét kívánta.


forrás: facebook/tortura

– Anno a tesóm is beült a főpróbára, utána elárulta, hogy a darab alatt azt kívánta, öljenek meg. Nehezen emésztette meg, hogy ha csak egy szerep miatt is, de ilyen gondolatai támadtak velem kapcsolatban, pedig kivételesen jó a kapcsolatunk.

Kapcsolódó Cikkek