EUR: 319,55 Ft
CHF: 282,27 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Bangó Margit a család előtt is titkolta betegségét

Bangó Margit egyszer már sikeresen legyőzte a mellrákot, most azonban lehet, hogy ismét szembe kell néznie a betegséggel, bár a végső vizsgálat eredményeit még nem kapta kézhez.

Bangó Margit hónapok óta csak színlelte a jókedvet, belül kétségek gyötörték, hogy vajon ismét meg kell-e küzdenie a rákkal, amit egyszer már legyőzött. A lelki teher mellett pedig óriási fájdalmak gyötörték, a Kossuth-díjas nótaénekes jobb oldalára már nem is tud ráfeküdni. Állapotát azonban mindeddig családja előtt is titkolta, dédunokája és unokája találtak rá sírva, akkor mesélt nekik először gyanújáról.


– Mindig ott volt bennem a félsz, mi lesz, ha egyszer visszaesek, és most, hogy ez megtörtént, annyira elkeseredtem, hogy ahelyett, hogy azonnal szóltam volna a gyerekeknek, inkább hónapokra begubóztam – mesélte a HOT! Magazinnak Margit, akinek unokája, Tina azonnal kézbe vette a dolgot. Felhívta az énekesnő korábbi kezelőorvosát, majd elvégezték a szükséges vizsgálatokat. – Sajnos nem közöltek jó hírt: a jobb mellem tele van cisztákkal és van köztük egy 1 centiméteres homogén szerkezetű is, ami aggasztónak tűnik, ezért sürgős biopsziát javasoltak. Amíg nem derül ki a végső eredmény, lerágom a tíz körmömet – mondta aggodalmasan Bangó Margit. Tina mindennek ellenére tudja, hogy nagymamája erős asszony, és nem engedi elhatalmasodni betegségét.

– Hála Istennek a mama nem egy depressziós alkat. Épp ellenkezőleg! Amikor évekkel ezelőtt súlyos állapotban volt, akkor is másokkal törődött, mert azt vallja: az a legrosszabb, amit egy beteg tehet, hogy lemond önmagáról – mondta Tina.


A Lokál kereste Bangó Margitot, hogy hogyléte felől érdeklődjünk, ám a nótaénekes nem kívánt nyilatkozni. A család mindennapjait egyébként hamarosan a Sláger TV Drága családom, az Emilio Família című realityjében követhetik nyomon a nézők.

Fotó: dfp

 

Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.