2018. február 21., szerda
Eleonóra

Extra

Básti Juli ellopott Kossuth-díja és Döbrösi Laura útkeresése az e heti Sláger Téma

2018 január 21-én a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Básti Juli és napjaink egyik legnagyobb sorozatsztárja, Döbrösi Laura lesz Kalmár Tibor vendége a 103.9 Sláger FM-en hallható Sláger Témában.

Két csodálatos színésznő lesz a Sláger Téma e heti vendége, előbb vasárnap este nyolc órától Básti Julival beszélget Kalmár Tibor. A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja elárulta, vajon bánja-e, hogy egy betörés alkalmával ellopták a Kossuth-díját, illetve még azt is, miféle lelki terhet kapott az elismeréssel együtt, mint megannyi kitüntetett színésztársa. Legújabb bemutatójáról, a Centrál Színházban látható Ibsen Kísértetekről megtudhattuk, milyen trükkökkel tette még élvezetesebbé a maga korában óriási botrányokat kavart-, a ki nem beszélt társadalmi problémáival máig aktuális színdarabot Alföldi Róbert rendező. Szó esett, hogy milyen hálás, és ritka pillanat, ha egy drámát kifejezetten a női főszereplőkre írják, és egyben micsoda felelősség is egy ilyen feszültséggel teli, mégis párbeszédcentrikus darab főszerepét alakítani. Básti Juli nosztalgiával emlékezett vissza a Katonában eltöltött évekre is, hisz ismét együtt játszhat a Kísértetekben Gáspár Sándorral, akinek testvére, Gáspár Tibor is szerepel a darabban, így a fivérek először láthatók együtt a Centrál színpadján. A művésznő arra a kérdésre is őszintén válaszolt, csodálatosan gazdag színészi karrierjéből miért hiányoznak az igazán nagy mozifilmes főszerepek. Sőt, még egy felhívás is elhangzott az interjú végén a producerek, filmrendezők felé.


A január 21-ei Sláger Téma második órájában Döbrösi Laura lesz Kalmár Tibor vendége. A 25. születésnapját a napokban ünneplő színésznőről kiderül, vajon nála az útkeresés része-e a szinte kopaszra nyírt haj, amivel az utóbbi hónapokban láthattuk őt. Ahogy azt is megtudhatjuk, a színészmesterségen túli tanulmányai is egyfajta szellemi munícióként szolgálnak színészethez, vagy akár egy másik karrierút lehetőségét. Döbrösi Laura mesélt legújabb színházi bemutatójáról, amiben még Ady Endre nem éppen hétköznapi magánéletét is megidézik. Szó esett a sorozatszerepekről, az Aranyéletről, még „Endre bá”-ról is. Laura a február végén bemutatásra kerülő Örök tél kulisszatitkaiba is beavatja a Sláger Téma hallgatóit. A Szász Attila – Köbli Norbert rendező-forgatókönyvíró páros filmje kapcsán kiderül majd, mit is jelent ez „egycsillagos hotel”, milyen extrém körülményeket kellett a forgatás során elviselniük a színészeknek, ahogy az is, mennyire hitelesen hozza vissza a „málenkíj robot” szörnyűségeit az Örök tél.

2018 január 21-én 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Básti Julival, Döbrösi Laurával, a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!


Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordszámú néző volt kíváncsi a Valami Amerika 3-ra

  Rekordszámú néző volt kíváncsi a Valami Amerika 3-ra

  Herendi Gábor új filmjét, a Valami Amerika harmadik részét bemutatása első hétvégéjén 116 030 néző látta, ezzel a rendszerváltás óta a második legjobb magyar filmes nyitóhétvégét érte el, megelőzve az Üvegtigris 2 tizenkét évvel ezelőtti eredményét is.

 • Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi kisebb-nagyobb megszakításokkal immár hét éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk most új szintre érkezett, ugyanis a harmincnyolc éves énekes megkérte szerelme kezét, aki egyelőre kitért a válasz elől.

 • Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki sikeres színésznőként csak ritkán engedheti meg magának, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül hetekre külföldre utazzon. Az új év azonban kikapcsolódással indult, hiszen kedvesével San Pedro szigetére látogattak.