EUR: 317,49 Ft
CHF: 279,94 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Nagykanizsa

Belerongyolt kocsival a vásárcsarnokba

Furcsa baleset történt múlt csütörtökön Nagykanizsán: egy Opel Astra csapódott be a vásárcsarnok épületébe. A kocsi utasa könnyű sérülést szenvedett.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint este, nem sokkal fél kilenc után egy 15 éves helyi fiú gyakorolt a piac parkolójában. Korából adódóan nem volt vezetői engedélye. Egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett, a fék helyett a gázpedálra lépett, és nekiütközött az épület falának. A baleset következtében a gépkocsi 19 éves utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A vásárcsarnok falában több száz ezer forintos kár keletkezett, de hogy pontosan mekkora, azt majd statikus szakértő állapítja meg.


A fiatal fiú elveszítette uralmát a kocsi felett, és belehajtott a vásárcsarnok épületébe (Fotó: ZMRFK)

A Lokál Extra információi szerint ilyen baleset nem történt az elmúlt években Kanizsán, és a máshol divatban lévő gyorsulási erőpróbák sincsenek a városban.

Ez a nap egyébként nem volt eseménytelen a zalai rendőrök számára: a megyében egy könnyű sérüléssel, továbbá hat, anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés hozzájuk. Az egyenruhások öt embert fogtak el, hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök nyolc gyanúsítottat állítottak elő, a szonda két esetben jelzett alkoholfogyasztást.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.