EUR: 317,27 Ft
CHF: 279,91 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Börtönbe megy a pedofil exképviselő

Két év letöltendő szabadságvesztésre ítélte jogerősen a Veszprémi Törvényszék a barnagi A. Bélát, akiről lapunkban korábban megírtuk: édességgel, készpénzzel vett rá fiatal fiúkat szexre.

A Pesti Srácok szerint a 60 éves A. Béla – aki korábban több cikluson át is önkormányzati képviselője volt az alig százlelkes Barnagnak – fiatalabb korában is volt büntetve szexuális cselekmények miatt, de azóta priuszát törölték. A mostani ítéletből nem derül ki pontosan, hány fiatalt vett rá – többnyire orális – szexre, de a portál riportja szerint a közeli Nagyvázsonyba már évek óta szóbeszéd tárgya volt az idős férfi perverziója.


Első fokon A. Béla öt év felfüggesztett szabadságvesztést kapott, amit most a törvényszék ugyan rövidebb idejű, de letöltendő szabadságvesztésre változtatott, így a jelenleg szabadlábon lévő exképviselőnek hamarosan be kell vonulnia a börtönbe.

Kapcsolódó Cikkek

 • Demetervin Pincészet – Délceg

  Demetervin Pincészet – Délceg

  A 2017-es évjáratú Délceg nevű furmint és hárslevelű házasítású bora nyerte el “Debrecen Város Fehér Bora 2019” címet.

 • Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nem számítottak hivatalos személynek azok az ellenzéki politikusok, akik szabályosan megostromolták az MTV stúdióit múlt év decemberében, ezért ellenük és nem az őket az épületből eltávolító fegyveres biztonsági őrök ellen indít nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.

 • Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Jogállamisághoz kötnék az uniós kifizetéseket, illetve rengeteg pénzt adnának civil szervezeteknek az Európa Parlamenti képviselők, akik mindkét indítványt megszavazták múlt csütörtökön.

 • Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújulhat a Semmelweis Egyetem – jelentette ki Merkely Béla, az intézmény rektora hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.